Zile de naștere copii- decorează mesele

0

Poate că anul acesta vrei să reconsideri decizia de a organiza ziua de naștere a copilului tot la plictisitorul McDonalds sau la alt loc comun, care îți va oferi același program, aceleași produse ca anul trecut. Poți să faci chiar acasă un cadru plăcut cu bani puțin și fără timp mult de pregătire.

Astăzi o să vă dau câteva idei despre cum să amenajați o masă pentru candy bar sau mesele la care o să se așeze copiii.
În primul rând alege o temă sau o culoare și în funcție de asta poți confecționa și decorațiunile.

1. Decorarea mesei cu materiale

Se poate folosi orice material subțire dar și hârtie creponată sau plastic cumpărat la metru.  Lățimea ei trebuie să fie cât distanța de la tăblia mesei până jos sau dacă este puțin mai mare se poate îndoi într-un volănaș. Se fac niște pliuri însăilându-se sau prinzându-se direct de masă cu pionieze sau scoci dublu. Masa deasupra se acoperă cu același material.

2. Decorațiuni cu panglici și funde

Panglicile și fundițele sunt foarte potrivite pentru petreceri de zile de naștere pentru fetițe dar și pentru băieți, dacă se alege o culoare potrivită.Masa se poate acoperi cu un cearceaf, material sau față de masă lungă până jos (o singură culoare) apoi se aplică panglicile și fundele ca decorațiuni. Acestea se vor observa mai bine dacă folosești un contrast între fața de masă și panglici.

Citește și:   Ce poți confecționa pentru copii din paleți de lemn

3. Decorarea cu tiul

Este perfectă la fete, la petreceri cu teme din povești, prințese sau la petreceri pentru bebeluși.
Arată diafan, crează o atmosferă de basm și pot fi ușor combinate cu pampoane, luminițe și baloane.

4. Decorațiuni pentru scaune

Se poate decora doar scaunul copilului sau toate acoperindu-le cu material și legând de ele panglici sau tiul în aceleași culori dominante sau cu care s-a decorat masa de candy-bar.

5. Alte decorațiuni pentru mese

Desigur că masa de candy bar sau cele pregătite pentru copii pot fi decorate și cu alte elemente legate de tema petrecerii sau de ceea ce copilul vostru preferă (personaje din desenele animate, din povești, mașini, culori stecifice etc).
De exemplu, craeză un decor de așezat deasupra mesei cu dulciuri: baloane, pampoane, flori sau rozete din hârtie. baloane cu heliu de care se prinde o jucărie etc.

Pe mese poți printa color  pe carton prințese care se pot fixa pe mijloc sau pe niște pampoane, dar puteți confecționa și alte decorațiuni de pus în centru din hârtie colorată, jucării, baloane, flori, dulciuri etc

Citește și:   Confecționează hăinuțe de iarnă pentru copii


Vom reveni si cu alte idei si tutoriale pentru alte decoratiuni pentru zile de nastere.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?