Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Wellingtons confortabile și practice pentru copii (P)

Wellingtons confortabile și practice pentru copii (P)

De ce sunt atât de îndrăgite cizmele de cauciuc Wellington?

Faimoasele Wellingtons atunci când sunt alese inspirat pot fi mult mai apreciate de copii decât o jucărie în sine. Și nu doar desingul, culorile sau chipurile imprimate ale personajelor preferate de pe ele sunt singurele argumente pentru care și copilul tău ar trebui să aibă în dulap cizme de cauciuc. Welligntons sunt în același timp confortabile și practice, ideale atât pentru a merge la școală, dar și pentru orele de joacă, atunci când nu lipsesc săriturile în bălțile cu noroi sau alergatul prin parcuri chiar dacă afară plouă.

Cizmele de cauciuc care însuflețesc colecțiile de încălțăminte pentru copiii și pot înveseli ziua oricui au și o istorie interesantă. Acestea au fost făcute celebre de ducele de Wellington în secolul 19 și erau de asemenea purtate de aristocrația britanică la partidele de vânătoare și la activitățile în aer liber. Cizmele Wellington nu sunt doar utile, au și o istorie bogată și sunt o altă invenție de care britanicii sunt foarte mândri.

Confortabile și rezistente, pentru orele prelungite afară

Copiii adoră joacă în aer liber și pentru cei mai mulți dintre ei nu contează că este vară, iarnă sau că plouă torențial, ori că este deja frig. Atunci când ai un copil care cere să stea cât mai mult timp afară, ar trebui să te bucuri și pe de altă parte să iei toate măsurile astfel încât acest timp să fie unul de care se bucură din plin.

Citește și:   Cum îl ajuți pe copilul tău să își formeze un stil vestimentar

În sezonul ploios, echipează-l corespunzător. O pereche de Wellingtons poate fi purtată și o zi întreagă. Chiar dacă micuțul tău obișnuiește să se cațere prin copaci, iese la plimbare cu prietenii sau cu familia, face o vizită la o fermă sau pur și simplu merge pe jos până la școală, într-o zi ploioasă, cizmele de cauciuc sunt tot ce poate avea nevoie. Sunt ușor de purtat,  îi mențin piciorul în siguranță și țin umezeală la distanță – un lucru extrem de important, pentru a proteja sănătatea copilului.

Cizmele de cauciuc nu sunt doar practice și confortabile, dar sunt și extrem de rezistente. Atât de rezistente încât pot fi purtate inclusiv de frații mai mici, dacă sunt întreținute corespunzător până când intră în posesia următoarelor generații.

Cizmele de cauciuc o adevărată modă în rândul copiilor

Wellingtons sunt o adevărată modă în rândul copiilor. Și nu doar copiii mari, care merg la școală și se inspiră unii de la ceilalți își doresc cizme de cauciuc, ci și cei mai mici care își văd personajele preferate de desene animate încălțate în cizme de cauciuc haioase. Dacă și micuțul tău își dorește să țină pasul cu moda, nu-ți rămâne decât să îi faci pe plac.

Citește și:   Locul secret al armoniei tale interioare

De la moda lansată de Peppa Pig, simpatică purcelușă protagonistă a unui desen animat, care adoră să sară în bălțile cu noroi încălțată în cizmele ei de cauciuc, la concursuri de aruncat cât mai departe cizmele de cauciuc, și până la micii regi și regine ai vremurilor noastre, toți copiii își doresc cizme de cauciuc.

CCC vine cu numeroase soluții pentru cei ce îndrăgesc cizmele de cauciuc tip Wellington. Din magazine sau online pot fi achiziţionate rapid şi confortabil modele preferate. Simple sau cu imprimeuri, modele recomandate sunt confortabile şi expresive.