Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Primul centru de experimente şiinţifice pentru copii, deschis la București

Primul centru de experimente şiinţifice pentru copii, deschis la București

“Casa experimentelor” este locul în care copiii pot descoperi ştiinţa prin joc. Primul centru ştiinţific non-profit a fost inaugurat în Bucureşti şi se doreşte a fi o alternativă pentru copii, dar şi o soluţie la problemele stringente din sistemul de învăţământ, care se confruntă cu declinul interesului elevilor faţă de ştiinţă şi tehnologie.

Proiectul „Casa experimentelor” a apărut din dorinţa de a stimula aptitudinile tinerilor în domeniile ştiinţifice, oferindu-le celor care se vor arăta intersaţi de proiect, 100 de experimente extrem de interesante. Printre dispozitivele pe care vizitatorii le pot încerca se numără: Oglindă magică, Caleidoscopul, Insula luminii, Tabloul mişcător, Bagheta magică, Iluzia „Mole”, Garderoba sunetelor, Bobina Tesla sau Generatorul Van de Graaf.

Proiectul are ca scop principal creşterea nivelului de educaţie prin stimularea interesului pentru ştiinţă la copii şi tineri, promovând conceptul „Pune mâna şi testează!”.

Accesul pentru vizitarea Casei Experimentelor este gratuit în perioada 1 ianuarie — 30 iunie.

Lasa un comentariu