Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Mesaje emoționante pentru Ziua Mamei

Mesaje emoționante pentru Ziua Mamei

Pentru că se apropie 8 Martie surprinde-ţi mama cu un mesaj în care să îi spui cât de mult o iubeşti şi ce reprezintă ea pentru tine. Pentru inspiraţie, îţi dăm câteva idei. În mod sigur, vei reuşi să îţi emoţionezi mama!

  • Dragă mama, vei fi întotdeauna femeia pe care o voi iubi cel mai mult în viaţă. La mulţi ani!
  • Mă simt în siguranţă în lumea asta mare pentru că ştiu că indiferent ce s-ar întâmpla, tu vei fi acolo pentru mine, îmi vei urmări paşii şi mă vei ridica de jos atunci când cad. Mami, eşti grozavă. La mulţi ani!
  • Te iubesc şi sunt norocos că te am. La mulţi ani!
  • Niciodată nu am să pot să îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. M-ai adus pe lume, m-ai învăţat să merg, m-ai apărat de tot ce e rău, m-ai încurajat să iau singur decizii, mi-ai suportat toanele şi mai presus de orice m-ai ridicat întotdeauna când am căzut. Astăzi vreau să îţi mulţumesc pentru tot ce faci în fiecare zi pentru mine. Te iubesc!
  • Dacă aş fi putut să aleg, n-aş fi ales pe nimeni altcineva. Îţi mulţumesc că îmi ieşti cea mai bună prietenă. Tu ești Mama Mea Preţioasă!
  • Zâmbetul tău aduce strălucire în fiecare zi aşa cum razele de soare strălucesc dimineaţa peste munţi. Doar tu îmi dai curajul să întâmpin fiecare zi cu bucurie!
  • Toată dragostea ta, toată grija pe care mi-o arăţi în mii de feluri, tot ce mi-ai oferit de când m-ai adus pe lume sunt motivul pentru care astăzi, de ziua ta, îţi doresc toată fericirea şi dragostea din lume.
  • Îţi mulţumesc pentru că întotdeauna îmi arăţi ce este important în viaţă…şi astăzi eşti tu! Eşti cea mai bună mamă din lume! La mulţi ani!
  • Mi-ai dăruit cea mai importantă comoară: iubirea ta fără margini. La mulţi ani, mama!

Lasa un comentariu