Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Jucării De Vis, locul unde visele copiilor devin realitate!

Jucării De Vis, locul unde visele copiilor devin realitate!

Pentru noi, calitatea şi siguranţa produselor comercializate primează, astfel că avem o orientare clară către jocurile, jucăriile, articolele școlare și grădinița de calitate, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii, toate acestea fabricate la standarde europene, exclusiv produse marcate CE.

Ne preocupă dezvoltarea şi educaţia copiilor, unde jucăria contribuie la formarea şi educaţia copilului, motiv pentru care comercializăm cele mai renumite branduri internaționale precum: Laser Pegs, Karactermania, LEGO, Playmobil, TEKTORADO-Art and Kraft’s, LOSAN Fashion, Alex Toys, MATTEL, etc.

Încercăm în permanenţă să aducem noi brand-uri pentru a diversifica gama de produse cât mai mult, pentru ca dumneavoastră să aveţi la dispoziţie o gamă cât mai variată de jucării si articole pentru copii dumneavoastră.

Asadar, credem că educația copiilor poate fi modelată, într-o mare măsură, prin calitatea și tipul jocurilor și jucăriilor utilizate. Din lemn, plus, plastic, metal, cele peste 15.000 de produse pe care le oferim sunt destinate construirii și dezvoltării oricăreia din laturile inteligenței copilului.

Magazinul nostru Jucariidevis.ro vă oferă aşadar, o gamă largă de jocuri, jucării, articole școlare și grădiniță, hăinuțe și încălțăminte pentru toate vârstele, vă garantează calitatea acestora, vă pune la dispozitie o echipă de profesioniști din partea cărora veți afla răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră, precum şi livrarea în cel mai scurt timp.

Citește și:   3 recomandări- cele mai deștepte jocuri și jucării din România

Jucarii de VisImportator Exclusiv și Distribuitor în România pentru o gamă importantă de jocuri și jucării pentru copii de toate vârstele, articole pentru bebeluși, cât și o importanta gamă de articolele pentru școală/ grădiniță și fashion. Începând cu luna Iunie 2015 am adăugat în portofoliul nostru o gamă largă de Hainuțe pentru copii Clasa PREMIUM, pentru copii cu vârste între 0 luni – +7 ani!

Lasa un comentariu