Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Idei pentru petrecere zi de naștere în aer liber

Idei pentru petrecere zi de naștere în aer liber

Cum recomandările medicale din prezent sunt evitarea spațiilor închise și aglomerate iar timpul frumos de vară ne permite, organizați copiilor o petrecere de ziua lor de naștere de neuitat: în curte, în grădină, pe o terasă mai mare sau oriunde este permis să se facă așa ceva, în aer liber.
Faptul că petrecerea se desfășoară afară, nu înseamnă că nu putem alege decorațiuni frumoase și iată câteva idei:

  • prinde de copaci stegulețe colorate (se pot confecționa și din hârtie creponată dacă nu găsiți)
  • fă arcade de baloane și pune-le desupra măsuței cu dulciuri ori gustări sau într-un loc în care se pot face și fotografii de grup ori cu sărbătoritul
  • se mai pot folosi baloane din folie cu personajele preferate, ciucuri colorați, ghirlande din hârtie etc. Există și seturi aniversare cu accesorii de petrecere pe diverse teme sau se pot confecționa


Poți scoate câteva măsuțe afară sau să folosești ceva mai creativ: pernuțe colorate pe care copiii pot sta, covorașe, mese cu gustări frumos decorate de tip bar. Secretul este să le decorezi frumos, colorat sau cu aceeași temă a petrecerii, să agăți deasupra lor niște baloane cu heliu sau decorațiuni din hârtie, să pui tacâmuri și farfurii cu tema respectivă sau în aceleași culori.O idee ar fi să folosești corturi în cere cei mici pot petrece timp sau pot mânca și se vor simți ca niște prințese sau prințișori.
O altă idee inedită este să organizezi la petrecere și o seară de film. Cei mici se pot uita din mașinuțe special amenajate în curte pentru ei. Poțo folosi un retroproiector cu filmul proiectat pe un ecran sau cearceaf alb ori un televizor tip plasmă mai mare. Va fi total diferit de privitul unui film ori desen animat în casă pe fotoliu.


Desigur că la copii deliciul petrecerilor sunt jocurile iar organizarea lor în aer liber ne dă multe oportunități, mai ales în zilele călduroase: jocuri cu baloane, cu apă, curse cu obstacole, jocuri de grup, etc. Avantajul e că nu trebuie să îți faci griji că vor face mizerie sau vor strica ceva înăuntru. Poți lua mai multe idei de jocuri în articolul 10 Idei de jocuri pentru petreceri ale zilelor de naștere care pot fi jucate și în interior dar și în exterior.
Nu uita să amenajezi și un loc în care să faci fotografii cu invitații sau cu sărbătoritul.