Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Idei de decorațiuni pentru petrecerea de botez

Idei de decorațiuni pentru petrecerea de botez

Petrecerea de botez este un eveniment unic în viața unui copil și trebuie să fie reușită din toate punctele de vedere. Astăzi unele restaurante și spații de închiriat asigură și decorațiunile și atunci este simplu, sau există firme care se pot ocupa de candy bar, amenajare, organizare etc. Totuși, vă spun din experiență, astfel de facilități nu vor fi deloc ieftine, deseori crescând bugetul botezului tău cu câteva zerouri bune.

Pentru a face economie, puteți aranja singuri spațiul unde se va desfășura petrecerea

Iată câteva sfaturi utile:

Alege o culoare dominantă sau o temă a botezului și apoi toate decorațiunile să se asorteze. Merg folosite și mai multe culori dar ar trebui să fie complementare, pentru a nu fi prea țipător amestecul. 

Pentru Candy bar nu ai nevoie de dulciuri și decorațiuni scumpe:

    • Cumpără câteva recipiente transparente și pune în ele bomboane colorate diferit sau în culorile botezului. Pot fi borcane, boluri, cupe, vaze ieftine, nu neaparat ceva scump. Le poți decora cu panglici, etichete, mărgele etc.

  

  • Pune într-un coșuleț acadele împodobite cu panglici. Cumpără bomboane fondante la kg și pune-le pe platouri sau înfipte pe bețișoare.
Citește și:   Cum să îl vindeci pe copilul tău de invidie

 

  • Comandă prăjituri sau brioșe cu creme în culorile alese. Le poți pune pe platouri etajate amestecând printre ele jucării de lemn, pluș sau plastic amuzante, figurine bebeluși, cărucioare decorative etc. Poți înfinge în ele stegulețe colorate, cartonașe cu mesaje etc.

  

  • Decorează fursecuri sau biscuiți cu creme colorate, fețișoare vesele, figurine din bomboane etc.

  • Combină mai multe fructe în decorațiuni tip bebeluș sau altele legate de tema botezului

 

  • Pune mai multe jeleuri și bomboane moi pe bețe lungi de grătar.

  • Decorează masa și eventual peretele din spatele ei cu panglici, pampoane, tiul, baloane, decorațiuni din hârtie prinse pe ață etc.


Decorațiuni pentru sală sau curte- baloanele sunt destul de populare la botez și petreceri de copii dar dacă ești creativ poți confecționa și diverse figurine din baloane pentru decor. Mai poți pune și un banner cu numele copilului, stegulețe de pânză sau decorațiuni de hârtie prinse pe sfori. Pune câteva hăinuțe mici de bebeluși pe o sârmă și invitații pot continua să prindă acolo darurile lor.

Alege un tort care să fie potrivit cu tema petrecerii și în culorile selectate.

Citește și:   „Selfie cu elfii”, prima carte de poezii augmentate pentru copii

Cumpără sau confecționeză mărturii pentru invitați. Dacă dorești să ți le faci singură, recomand un mic mesaj de mulțumire prins de o acadea, câteva bomboane puse în sticluțe sau borcane mici, decorate cu panglici și bilete cu numele copilului.

Fă un suport pe care să pui poze ale copilului din momentul nașterii până la botez. Pot fi niște sfori fixate orizontal pe o ramă foto veche și de ele prinse pozele cu cleme sau cârlige mici de lemn. Sau pur și simplu o creangă dintr-un copac pe care se pun din loc în loc fotografii. Alături poți adăuga un carnețel mic în care oaspeții pot scrie urări pentru copil.

Amenajează un loc în care invitații pot face fotografii cu cel mic. Poate fi ceva simplu, o pernuță de catifea sau un coșuleț pe care se pune bebele cu multe baloane în jur, eventual în spate un banner cu numele micuțului și data botezului. Sau confecționați o ramă colorată cu numele copilului pe ea în spatele căreia să se fotografieze cei care doresc.

Lasa un comentariu