Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Generația Alpha, caracteristicile copiilor născuți după 2010

Generația Alpha, caracteristicile copiilor născuți după 2010

După genarația Y, cunoscută și ca millenials, ne pregătim pentru generația Alpha. Dacă cei născuți după anul 1980, au crescut și s-au maturizat obișnuiți find cu tehnologia, activi în social media, multitasking, preocupați de experiențe și de a schimba lumea în care trăiesc, generația celor născuți după 2010 va duce toate aceste caractersitici la nivelul următor.

Copiii Alpha vor crește cu telefoane și tablete în mână, vor avea tot timpul cel puțin un smartphone, dar vor fi preocupați mereu de ultimele gadgeturi, și vor putea să-și transmită gândurile online în doar câteva secunde. Schimbările masive din tehnologie vor face ca această generație să fie cea mai versatilă dintre toate.

Portretul generatiei Alpha a fost conturat de sociologul Mark McCrindle care a realizat un studiu asupra generației care vine și ia avânt mai repede ca oricare dintre cele de până acum.

„În trecut, indivizii nu aveau nicio putere. Acum, individul are un control imens asupra vieții sale”, a spus McCrindle.

Lasa un comentariu