Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Cum trezeşti interesul copilului tău faţă de schi? (P)

Cum trezeşti interesul copilului tău faţă de schi? (P)

Practicarea unui sport în primii ani de viaţă este foarte benefică, susţinând o dezvoltare fizică şi psihică armonioasă. Mişcarea fizică reprezintă una dintre cel mai des adoptate metode prin care celor mici li se stimulează motricitatea, li se întăreşte orientarea şi echilibrul şi li se dezvoltă capacitatea de concentrare. Mişcarea fizică sub orice formă, este parte integrantă din formarea unui copil, iar antrenarea susţinută într-un anumit sport vine cu un plus de beneficii.

Cum alegi sportul potrivit pentru copilul tău?

Un copil activ va manifesta interes pentru foarte multe sporturi, iar tu ar trebui să vii în întâmpinarea dorinţelor lui, tocmai pentru a-l ajuta să decidă care va fi sportul pentru care opteză în vederea unei instruiri organizate şi asumate. În cazul în care cei mici nu preferă mişcarea fizică, este indicat, de asemenea, contactul acestora cu diferite sporturi, tocmai pentru a le da şansa de a descoperi o afinitatea cu unul dintre acestea. Atât fetiţele, cât şi băieţii, au la dispoziţie o paletă foarte largă de activităţi sportive care îi vor ajuta să se bucure de beneficiile şi bucuriile practicării unui sport.

Citește și:   10 Idei de jocuri pentru petreceri ale zilelor de naștere

Sportul, practicat în funcţie de sezon

Atletismul, fotbalul, baschetul, tenisul sau dansul sunt activităţi fizice care pot fi susţinute pe toată durata anului, cluburile sportive venind în întâmpinarea celor mici cu variante multiple de locaţii, astfel încât antrenamentele să se desfăşoare în siguranţă, în orice anotimp şi în orice condiţii. De asemenea, sunt şi sporturi care nu pot fi practicate decât într-un anumit sezon, cum ar fi schiatul, specific zăpezii sau canotajul care este recomandat pe durata caldă din an.

Schiatul şi pasiunea pentru anotimpul alb

Frumuseţea schiatului poate fi descoperită de la vârste foarte fragede, mai cu seamă că este sportul care oferă celor mici posibilitatea de a petrece ore minunate în zăpadă, pe pârtiile special amenajate. Potrivit petrecerii unei vacanţe de iarnă de vis, schiatul ar trebui să fie unul dintre sporturile preferate de către cei mici, astfel că ar trebui să găseşti cele mai plăcute metode prin care să îţi convingi copilul să îl practice.

Schiatul, distracţie şi adrenalină  pe covorul alb

A împrieteni un copil cu schiurile nu este o sarcină foarte dificilă, tocmai datorită plăcerii celor mici de a petrece ore bune în zăpadă. Este indicat să înceapă primul antrenament alături de un antrenor acreditat, acesta deţinând abilităţile necesare cu ajutorul cărora va ajuta micuţul să se acomodeze rapid şi în siguranţă  cu acest sport. Înainte de a porni către pârtia de schi, asigură-te că ai procurat celui mic echipamentul de schi necesar, accesoriile specifice şi toate elementele de care va avea nevoie pentru a fi în siguranţă. https://sportano.ro/schi îţi vine în ajutor punându-ţi la dispoziţie o gamă foarte largă de produse, de la cizmele de schi, până la beţe, căşti de protecţie, mănuşi sau ochelari, ajutându-l pe cel mic să se bucure în siguranţă de alunecarea plăcută de pe pârtiile de schi. Varietatea amplă de modele de accesorii, îl va ajuta pe micuţul tău să descopere variantele care i se potrivesc cel mai bine, iar calitatea superioară a acestora, devine o condiţie de bază atunci când vrei ca cel mic să schieze în siguranţă, bucurându-se de beneficiile acestui sport minunat, pe toată durata vacanţelor de iarnă.

Lasa un comentariu