Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Cum să confecționezi rame pentru fotografiile copiilor

Cum să confecționezi rame pentru fotografiile copiilor

Mă refer în acest articol la fotografiile copiilor din vacanța asta, sau orice fotografii pe care ai vrea să le pui în camera lor pe perete sau pe un raft. Este de obicei greu să găsești rame potrivite pentru cei mici sau se vând la prețuri exorbitante.
Aceste idei sunt modalități simple de a confecționa chiar tu astfel de rame, din materiale pe care le poți găsi foarte ușor.
1. Rame din creioane colorate – poți folosi creioane colorate noi sau din cele folosite de copii, rupte. Decupează rama din carton și apoi lipește-le ca în imaginea de mai jos. Sunt bune și creioanele obișnuite dar și cele cerate. Folosește un lipici mai puternic de tip superglue.

2. Rame pictate – se pot decupa niște rame din carton, placaj  de traforaj sau cumpăra rame gata făcute de la magazinele de artă și lucru manual. Se folosesc acuarele acrilice, care merg pe mai multe tipuri de materiale. Alege culori vii și desene potrivite copiilor. Se face fondul mai întâi cu o singură culoare, apoi modelele. Trebuie să ai puțin talent la desen dar se merită. Poți implica și copiii în pictarea unor astfel de rame dacă sunt mai mari.

3. Rame acoperite cu autocolant – suporturile din carton pot fi ”îmbrăcate” în hârtie autocolantă sau în orice hârtie colorată cu modele și culori potrivite copiilor. Tehnica de împachetare este ca cea de învelire a cărților și caietelor (pliere pe spate) sau poți lipi hârtia pe ambele părți ale ramei.
 
4.Rame cu jucării- figurinele preferate ale copiilor, mașinuțele și alte jucării pot fi încorporate în rame, lipindu-le ca în imaginile de mai jos. Le poți lăsa în culorile lor sau dă-le la final cu un spay colorat. O astfel de ramă poate fi și un cadou frumos de ziua lor.
 
 
5. Rame cu obiecte colorate – poți lipi pe suportul de rame nasturi colorați, personaje din desene animate, decupaje din spumă adezivă ori pâslă pe care le găsești gata tăiate în seturi, la magazinele de lucru manual sau în librării, orice e colorat și se potrivește cu subiectul fotografiei sau poate fi ceva ce copilului tău îi place. La fel, poți folosi rame tăiate din carton, rame obișnuite de fotografii fără decorațiuni sau lopățele din lemn pictate.


6. Rame din tubulețe de hârtie – poți folosi coli colorate, hârtie de împachetat sau pagini din reviste cu imagini. Se rulează sub formă de tubulețe și se lipesc pe suportul ramei.

7. Rame creative – poți decora ramele copiilor cu paste făinoase colorate, acadele, poți să le faci sub formă de mașină, căsuță, trenuleț, galerie de fotografii, poți să le îmbraci în bucăți de material colorat, să le înfășori în ață etc. Folosește-ți liber imaginația!

Lasa un comentariu