Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Cum descoperi talentele ascunse ale copilului

Cum descoperi talentele ascunse ale copilului

Unii copii au talente uşor de observat de toată lumea: cânta, dansează, pictează şi aşa mai departe. În alte cazuri, talentul există, însă trebuie adânc căutat şi scos la suprafaţă.

Dacă şi copilul tău obişnuieşte să viseze cu ochii deschişi, să vorbească în continuu, rezolvă cu mult entuziasm puzzle-uri, ori este plin de energie atunci va trebuie să îi studiezi cu atenţie comportamentul lui pentru că în spatele său se ascund talente nebănuite.

Experţii îţi spun cum să interpretezi indiciile despre talentele ascunse ale copilului tău.

Copilului îi place să sorteze obiecte

Cum interpretezi: Copilul este un gânditor critic, o fire analitică, este o persoană bine organizată şi acordă atenţie detaliilor. Ar putea avea aptitudini să facă perfomanţă în domeniul matematicii sau în ştiinţă.

Copilul vorbeşte foarte mult

Cum interpretezi: Vorbirea corectă poate fi un semn că ai un copil înzestrat. De asemenea, această abilitate îl va ajuta foarte mult la şcoală şi în general, în viaţă. Dacă şi copilul tău vorbeşte mult, experţii spun că ar putea face performanţă în drept sau jurnalism.

Copilului îi place să bricoleze

Citește și:   Cum să eviți stresul și mofturile de dimineața

Cum interpretezi: Copilul tău are cel mai probabil o vedere în spaţiu foarte dezvoltată. Un copil căruia îi place să bricoleze sau să “meşterească” orice poate fi un inginer de succes sau poate ajunge mecanic, inventator sau un om de ştiinţă remarcabil.

Copilul visează cu ochii deschişi

Cum interpretezi: Chiar dacă ai uneori impresia că de fapt nu este atent la lucrurile importante, copilul tău se gândeşte la idei măreţe pe care visează să le pună în aplicare. Un copil visător este un copil creativ, cu imaginație bogată care poate deveni actor, muzician, scriitor, regizor şi în general poate urma o profesie în lumea fascinantă a artei.

Copilul rezolvă cu entuziasm puzzle-uri

Cum interpretezi: Dacă marea pasiune a copilului tău sunt puzzle-urile, atunci pregăteşte-te să îşi dorească să devină arheolog, detectiv sau cercetător.

Copilul are opinii şişi le susţine

Cum interpretezi: Copilul tău poate fi un lider înnăscut, iar acest lucru îl va ajuta atât la şcoală sau dacă va practica un sport, dar şi dacă va dori să urmeze o carieră în politică, administraţie sau în afaceri.

Copilul nu poate sta locului

Citește și:   Copiii bilingvi

Cum intepretezi: Un copil energic şi activ este un copil care va învăţat cel mai bine din activităţi care implică acţiune şi mişcare. Mai târziu el poate deveni un bun sportiv, dansator sau cântăreţ, dar de asemenea, poate fi profesor, cadru militar sau bucătar.

Lasa un comentariu