Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

„Cu parintii la scoala”-ghid pentru parinti

„Cu parintii la scoala”-ghid pentru parinti

« Cu părinţii la şcoală », cadoul de sărbători pentru părinţi de la Salvaţi Copiii

Anul acesta, Moş Craciun şi-a propus să aducă daruri şi pentru părinţi, nu doar pentru copii, şi a poposit în librăriile Diverta din întreaga ţară, unde a scos din tolbă ghidul pentru părinţi intitulat sugestiv “Cu părinţii la şcoală”.

Elaborat de specialiştii organizaţiei Salvaţi Copiii, ghidul este conceput în trei volume, fiecare volum adresându-se părinţilor care au copii de o anumită vârstă: preşcolari, de vârstă şcolară şi adolescenţi.

Cu un conţinut bogat în explicaţii şi recomandări, ghidul abordează aspecte variate de care părinţii ar trebui să ţină seama în relaţia cu copiii, precum:
-Managementul şi monitorizarea comportamentelor problematice ale copiilor;
-Emoţiile copilului şi managementul emoţional;
-Dezvoltarea abilităţilor sociale la copii ;
-Diferenţe individuale în temperamentul şi reactivitatea emoţională a copiilor;
-Disciplinarea ca formă de învăţare comportamentală;
-Provocările relaţiei adolescent-părinte;
-Planificarea pentru situaţii cu grad ridicat de risc.

“Prin acest ghid dorim să ajutăm părinţii să deprindă metode moderne de relaţionare cu copiii, să le arătam, într-o manieră directă şi simplă, cum pot adopta comportamente care să ajute la rezolvarea unor situaţii de conflict sau chiar de criză” declară Gabriela Alexandrescu, preşedinte executiv al organizaţiei Salvaţi Copiii România.

Citește și:   Prima palmă şi efectele pe termen lung în cazul corecţiei fizice la copii

Ghidul se adresează în egală masură şi specialiştilor care lucrează cu copii, din domenii precum educaţia, asistenţa socială sau sănătate.

Volumele au preţuri cuprinse între 28 si 30 RON şi sunt disponibile de la începutul lunii decembrie în librăriile Diverta din întreaga ţară, pe care le puteţi găsi în lista anexată.

Pentru informaţii suplimentare contactaţi:
Georgeta Păunescu, Coordonator Program, tel : 021 316 61 76 georgeta_paunescu@salvaticopiii.ro

Salvaţi Copiii România este o organizaţie neguvernamentală, de utilitate publică, non-profit, care promovează de 18 ani drepturile copilului, în acord cu Convenţia Naţiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului. Este membră a Alianţei Internaţionale Salvaţi Copiii, cea mai mare organizaţie independentă din lume de promovare a drepturilor copiilor, ce cuprinde 27 de membri şi desfăşoară programe în peste 120 ţări. Salvaţi Copiii România este implicată în diferite proiecte de educaţie, protecţie socială şi advocacy pentru copiii din familii sărace, copiii victimă a violenţei, copiii victime ale exploatării  prin munca, copiii străzii, copiii refugiaţi, copiii din comunităţile dezavantajate, copiii cu dizabilităţi etc., lucrând cu copiii si familiile acestora pentru îmbunătăţirea vieţii lor de zi cu zi şi crearea unor planuri de viitor. Anual  peste 30.000 de copii sunt implicaţi în programele organizaţiei. Salvaţi Copiii îşi utilizează experienţa globală pentru a obţine din partea organismelor guvernamentale decizii şi iniţiative de pe urma cărora să beneficieze toţi copiii.

Citește și:   Un scris frumos

Pentru mai multe informaţii despre programele Salvati Copiii România vizitaţi http://www.salvaticopiii.ro