Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Ce spune culoarea preferată despre personalitatea copilului

Ce spune culoarea preferată despre personalitatea copilului

Personalitatea copilului poate fi dedusă şi în funcţie de preferinţele lui faţă de o anumită culoare. Culorile ne influenţează personalitatea încă de mici. Şi pentru că orice părinte doreşte să ştie cât mai multe despre copilul lui, să pătrundă în fiecare colţişor al personalităţii acestuia şi să îl înţeleagă exact aşa cum este, atunci poate încerca şi acest test al culorilor.

Părinţii care reuşesc să îşi înţeleagă bine copiii sunt şi cei care vor reuşi apoi să îi susţină, vor şti cum să le încurajeze alegerile sau cum să se comporte cu ei în funcţie de situaţie.

Iată ce indicii oferă culoarea preferată despre personalitatea copilului. Pentru a afla ce culoare îi place, poţi să îl întrebi, dar te poţi ghida şi după culorile pe care le foloseşte cel mai des când colorează, după culorile hainelor cu care îi place cel mai mult să se îmbrace sau după culorile care predomină în cutia cu jucării.

Violet – culoare violet îi face pe copii productivi şi spirituali. De regulă copiii care preferă această culoare sunt binevoitori cu cei din jur. Micuţii care aleg culoarea violet sunt buni observatori şi au o înclinaţie spre obiectele de lux.

Citește și:   O mamă abuzată de doi soți s-a mutat și și-a construit singură o casă

Albastru – alegerea acestei culori denotă onestitate, echilibru, dar şi o fire optimistă ce trebuie susţinută şi încurajată. Copiii care sunt atraşi de această culoare sunt extrem de serioşi şi sensibili şi vor încerca întotdeauna să evite situaţiile tensionante care nu fac altceva decât să le complice viaţă.

Verde – copiii care aleg culoare verde sunt idealişti şi au valori morale foarte bune. De asemenea, acestor copii le place foarte tare să socializeze, dar în acelaşi timp se pot transforma în adulţi geloşi şi foarte posesivi, trăsături care se vor manifesta încă din copilărie, în relaţiile cu părinţii şi fraţii.

Galben – această alegere denotă înţelepciune, înţelegere, adaptabilitate la situaţii cât mai diferite. Copiii care aleg culoarea galben sunt foarte creativi şi au o imaginație bogată. Cu toate acestea, aceşti copii se lasă de multe ori conduşi de starea de spirit şi nu sunt de fiecare dată în formă.

Portocaliu – această culoare dezvăluie o personalitate puternică. Vorbim de copii extrem de ambiţioşi, energici şi creativi. De asemenea, copiii care aleg portocaliul au o personalitate complexă și în acelaşi timp extrem de plăcută şi foarte prietenoasă. Copiii din această categorie pot fi uneori foarte nervoşi, greu de stăpânit şi neliniştiţi.

Citește și:   Confecționează litere pentru camera copiilor

Roşu – copiii care aleg această culoare sunt plini de energie, entuziasmați de aproape orice lucru, exuberanți şi optimişti. În acelaşi timp, copiii care au acest tip de personalitate sunt extrem de emotivi, se lasă conduşi de sentimente şi uneori sunt foarte impulsivi. Acest tip de personalitate este foarte puternic, dacă nu cel mai puternic, copiii transformându-se mai târziu în adulţi care reuşesc să ocupe orice poziţie de top sau de putere pe care o doresc.

Lasa un comentariu