Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Ce avem nevoie pentru a crea camera ideală pentru oaspeți? (P)

Ce avem nevoie pentru a crea camera ideală pentru oaspeți? (P)

Dacă ești genul de persoană căreia îi place să găzduiască prieteni sau membri ai familiei, crearea oazei perfecte pentru oaspeți este cheia pentru a asigura un sejur memorabil pentru aceștia, la tine acasă. Cele mai bune camere de oaspeți sunt aglomerate, confortabile și se simt un pic ca acasă. Dar este, de asemenea, un loc pentru a-ți pune propria notă personală și pentru a-ți face oaspetele să se simtă ca și cum ar sta într-un loc bine gândit.

Distrează-te când amenajezi

Credem că un scaun este o piesă de mobilier obligatorie pentru orice cameră de oaspeți, dar de ce să nu faci un pas mai departe și să oferi oaspeților tăi propriul leagăn de interior? Dacă un leagăn de interior nu este stilul tău, ia în considerare adăugarea unei piese de artă neașteptate sau a unor perne îndrăznețe pentru a menține camera interesantă.

Asigură-le un loc de dormit confortabil

Cel mai important element al unei camere de oaspeți bine decorate este că oferă oaspeților tăi o noapte minunată de somn, astfel încât să poată fi pregătiți pentru o zi întreagă de activitate și timp de calitate. Pentru asta ai nevoie de un pat cu o saltea confortabilă, dar te poti îndrepta și către vidaXL canapea extensibilă cu 2 locuri. Aceasta va asigura un somn odihnitor.

Citește și:   Cum să nu te laşi manipulat de copilul tău

Joacă-te cu culorile

Vopsirea camerei de oaspeți într-o culoare închisă, cum ar fi negru sau bleumarin, nu este doar neașteptată, dar poate crea o atmosferă relaxantă, asemănătoare unei peșteri, care îi va ajuta pe oaspeții tăi să doarmă după o zi lungă. Deși credem că este un loc grozav de experimentat, o cameră de oaspeți nu ar trebui să se simtă diferită de restul decorului casei tale. Dacă îți place un decor clasic sau tradițional, păstrează camera de oaspeți în aceeași notă.

Folosește textile de calitate

Adăugă detalii precum perdele grele de catifea sau lămpi perfect plasate pentru a face camera să se cozy. Adăugarea unei grămezi de perne creează instantaneu un spațiu confortabil și primitor. În timp ce estetica este importantă, textilele pot face toată diferența. Folosește cearșafuri organice confortabile, aruncă o pătură din tricot pe un fotoliu și lasă o stivă de prosoape de înaltă calitate pentru oaspetele tău.

Indiferent dacă este vorba despre lenjerie de pat sau prosoape de baie, oferă întotdeauna oaspeților mai mult decât vor avea nevoie. A cere mai mult poate fi incomod, dar dacă există piese de rezervă în dulap, nu se vor simți niciodată stânjeniți.

Citește și:   Activităţi care îi dezvoltă abilităţile de lider

Dotează baia cu tot ce este necesar

Când găzduiești pe cineva, adaugă articole de toaletă în baia acestora. Articole precum pastă de dinți, gel de duș sau diferite loțiuni, sunt modalitatea perfectă de a-ți face oaspetele să se simtă ca acasă.

Decorează cu gust

Camera de oaspeti poate fi acea camera din casă care nu este foarte des folosită, însă pentru o atmosferă ideală este important ca aceasta să fie decorată cu bun gust. Iar acest lucruri trebuie făcute inclusiv de sărbători, atunci când este necesar să adaugi obiecte de decor în temă cu sărbătoarea respectivă. Asta, pe lângă decorațiunile pe care le folosești în mod normal, sau înlocuind aceste decorațiuni cu fiecare sezon. În acest fel, oaspeții se vor simți ca acasă și se vor bucura de o atmosferă frumoasă văzând că pentru tine este important unde îi cazezi.