Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Acest tătic s-a deghizat în mamă pentru fiica sa

Acest tătic s-a deghizat în mamă pentru fiica sa

Când fiica sa Luna avea 5 ani, Daniel Correa din Brazilia și-a pierdut soția, răpusă de Lupus, o boală autoimună. A fost devastat dar a făcut eforturi supra-omenești să își revină și să îngrijească fetița, încercând acum să țină loc și de mamă și de tată.
De asemenea, a devenit responsabil pentru a-i oferi Lunei, fiicei sale, toată dragostea și puterea de care avea nevoie pentru a depăși această pierdere dureroasă la o vârstă atât de fragedă. La scurt timp, atât tatăl, cât și fiica au început să călătorească împreună, să aibă aventuri distractive și să creeze momente de neuitat.

Totul a fost bine, până când fetița a reluat școala și Ziua Mamei se apropia. Clasa lor a pregătit, ca de obicei, un spectacol pentru mămici cu dansuri și multe momente frumoase. Luna venea acasă tristă și tăticul ei nu știa ce se întâmplă. A întrebat-o și atunci ea i-a spus că îi este foarte greu să participe la acel eveniment și la ea să nu vină nimeni. Faptul că tatăl s-a oderit să fie acolo pentru ea, nu a înveselit-o deloc. Dar tot ea a venit cu o soluție:
”Cu ochii plini de lacrimi, Luna m-a rugat să fiu mama ei o zi. M-a rugat să-mi vopsesc barba și să port o perucă blondă, la fel ca părul mamei sale ”, a împărtășit tatăl de 33 de ani, care a reușit să respecte fiecare cerere pe care o făcuse fiica sa.
El a făcut ce era necesar pentru a pune un zâmbet pe chipul fiicei sale.

Citește și:   Pildă japoneză despre creșterea copiilor

Tânărul brazilian a împărtășit despre această întâmplare într-o postare pe contul său de Instagram și le-a spus oamenilor că, înainte de a-l judeca, ar trebui să asculte povestea lui. El a înregistrat un videoclip cu fiica sa, unde apare spunând fericită că este lângă „mama” ei la școală. El a mai adăugat: „Vreau să transmit următorul mesaj: Moartea este inevitabilă, dar nu trebuie să trecem prin pierdere cu TRISTEȚE … sunteți de acord? Luna, te iubesc! A fost atât de MINUNAT să văd zâmbetul pe chipul tău când m-ai văzut îmbrăcat ca „mamă”.”

Ce părere aveți despre modul în care Daniel își onorează soția și își alină fiica? Te-ai îmbrăca într-o persoană de sex opus pentru a împlini visul fiului/ fiicei tale? Împărtășește-ți gândurile cu noi în comentarii!

Lasa un comentariu