Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Studiu: Bătăile inimii câinilor sunt sincronizate cu cele ale stăpânilor

Studiu: Bătăile inimii câinilor sunt sincronizate cu cele ale stăpânilor

Dacă încă te gândeşti să îi iei sau nu copilului tău un animal de companie, cel mai recent studiu în domeniu vine cu o serie de argumente în plus care te-ar convinge să iei o decizie rapid.

Oamenii de ştiinţă australieni au descoperit o nouă dovadă a iubirii câinilor faţă de stăpânii lor şi a legăturii extrem de puternice dintre ei: sincronizarea pulsațiilor inimii, informează The Telegraph.

Cercetătorii implicaţi în studiu au separat trei câini de proprietarii lor, le-au ataşat monitoare cardiace şi apoi au urmărit ce s-a întâmplat atunci când animalele şi stăpânii lor s-au reunit. Ei au descoperit că, în ciuda vitezei diferite, bătăile inimii lor au urmat acelaşi model ritmic.

Descoperirea a fost impresionantă şi pentru cei care au realizat studiul. Această armonizare perfectă are un efect pozitiv semnificativ asupra stării noastre generale.

Un animal de companie îmbunătăţeşte starea de spirit, ajută la o gândire pozitivă şi în plus cei care au în jur un patruped au o inima sănătoasă şi un nivel de stres mai scăzut, lucru determinat în primul rând de mişcarea zilnică pe care stăpânii responsabili, mai mici sau mai mari, sunt nevoiţi să o facă alături de tovarăşii lor necuvântători, mai ales în cazul posesorilor de câini.

Lasa un comentariu