Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Sporturi de vară pentru copii

Sporturi de vară pentru copii

Vara este anotimpul perfect pentru a practica sport în aer liber. Pentru ca cei mici să fie activi şi în perioada vacanţei de vară, alegeţi un sport care să le facă plăcere pe care să îl practice acum, când au un program mai lejer.

Iată câteva recomandări de sporturi potrivite pentru vară:

Baschetul – acesta nu este doar un sport de echipă ce se poate practica în perioada verii, dar îl ajută pe copil să se dezvolte frumos şi din punct de vedere fizic. Avantajul acestui sport este acela că poate fi practicat între prieteni, pe un teren de baschet, şi nu este necesară înscrierea într-un club.

Volei pe plajă –dacă vara aceasta aveţi în plan să petreceţi câteva zile la mare, atunci şi copilul va avea ocazia să încerce voleiul pe plajă, un sport extrem de frumos cu atât mai mult cu cât se joacă pe nisip, la malul mării. Pe lângă o condiţie fizică bună, copilul tău va avea parte şi de o distracţie pe cinste. De regulă, meciurile de volei pe plajă se organizează la faţa locului, între cei dornici să facă puţin mişcare în razele soarelui.

Citește și:   Sfaturi utile pentru călătoriile cu copiii

Tenisul de câmp este o altă varianta de sport în aer liber, recomandat pentru cei mici în vacanţa de vară. Tenisul este un sport care, deşi nu se joacă în echipă, dezvoltă foarte mult spiritul competitiv şi încrederea de sine ale copilului.

Ciclism şi skateboarding – ce-ar fi vara fără plimbările în aer liber pe bicicletă? De regulă, plimbările pe bicicletă se fac împreună cu grupul de prieteni pe un traseu bine pus la punct înainte, pentru ca totul să se desfăşoare în bune condiţii şi în siguranţă. Şi skateboarding-ul este preferat de mulţi copii, mai ales că în multe parcuri sunt locuri special amenajate pentru cei care practică acest sport.

Lasa un comentariu