Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Lucruri inofensive după care este obligatoriu să ne spălăm pe mâini

Lucruri inofensive după care este obligatoriu să ne spălăm pe mâini

Ştii că este important să te speli pe mâini cât mai des în cursul zilei.

Dincolo de momentele obişnuite în care ți-a intrat deja în reflex să te speli pe mâini, mai există şi alte situaţii în care este nevoie să faci acest lucru, chiar dacă pe moment nu îţi dai seama că ai atins un focar de bacterii.

  1. Butoanele aparatelor de apă sau alte dispozitive asemănătoare folosite în colectivităţi.Cercetările în domeniu au scos la iveală faptul că aşa cum toaleta, buretele de vase sau telecomanda ascund o mulţime de microrganisme, la fel de periculoase sunt şi aparetele pe care oamenii le folosesc în comun.
  2. Pixurile şi obiectele de scris din spaţiile publice. La bancă, în magazine, în centrele comerciale, chiar și la școală sunt diverse situaţii în care ai putea fi nevoit să foloseşti un instrument de scris care se află la dipozitia tuturor. Aşadar, vorbim de un obiect folosit de foarte multă lume
  3. Dispenserul de săpun se află în mod normal în băi, dar asta nu înseamnă că este un obiect curat, ci din contră. Acest obiect este plin de germeni tocmai pentru că e folosit de toată lumea pentru a-şi lua săpunul necesar înainte de a se spăla pe mâini.
  4. Balustradă de la scările rulante. Ai văzut probabil câte mii de oameni trec zilnic pe la metrou sau prin marile centre comericale, locuri în care scară rulantă se foloseşte în mod frecvent. Cercetările efectuate de experţi în ultimii ani au dezvăluit că pe aceste balustrade sunt mulţi microbi.
  5. Bobocii de rață sau puişorii de găină se numără printre cele mai drăgălaşe vietăţi. Medicii avertisează însă că aceştia sunt focare de salmonella, o bacterie care provoacă adesea intoxicaţii alimentare.

Lasa un comentariu