Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Jucăria Kendama, beneficii pentru sănătate

Jucăria Kendama, beneficii pentru sănătate

Kendama este o jucărie din lemn cu o minge în capăt, tradiţională în Japonia, care de ceva timp face furori în toată lumea, inclusiv la noi.

Kendama a devenit atât de faimoasă, încât se comercializează chiar şi în cele mai mari şi mai cunoscute magazine de jucării din lume.

Jucăria are numeroase beneficii pentru copiii de toate vârstele, aşa încât nu e doar un simplu mijloc de distracție. Se spune că unul dintre beneficiile jucăriei este acela că a reuşit să formeze o comunitate numeroasă în jurul ei, pentru că astăzi toată lumea vorbeşte despre Kendama. Dar mai sunt şi alte avantaje ale jocului cu Kendama.

Jucăria încurajează mişcarea pentru că este nevoie de ceva efort fizic, Kendama nefiind o jucărie care să încurajeze sedentarismul. De asemenea, Kendama pune “la treaba” şi creierul.

Kendama mai cultivă de asemenea concentrarea, coordonarea şi ambiţia, creşte dexteritatea şi puterea de motivare a fiecărui copil.

Jucăria are beneficii pentru toţi copiii, indiferent de vârstă, condiţie fizică, sociabilitate sau nivel academic. Mai promovează o puternică coordonare ochi-mâna şi îi ajută pe copii să aibă mai multă energie pentru a face restul lucrurilor pe care le au de dus la bun sfârşit, de-a lungul unei zile.

Citește și:   Există alimente care pot crește înălțimea copiilor

Kendama este jucăria care poate dezvolta şi stimula instinctele creative ale copiilor atunci când caută metode noi şi inovatoare de a prinde mingea.

Dezvoltarea tehnologiei şi digitalizarea care fac parte din viaţa noastră de zi cu zi îi face pe mulţi copiii să fie din ce în ce mai puţin atenţi la ceea se întâmplă “în viaţa reală”.

Kendama poate fi o bună metodă de a-i ţine departe de tehnologie şi de a-i ajuta să îşi recapete atenţia, în timp ce exersează să se concentreze asupra a ceea ce au de făcut.

Lasa un comentariu