Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Cum îl motivezi să facă sport

Cum îl motivezi să facă sport

Copilul tău nu este interesat de sport sau şi-a pierdut motivaţia să facă mişcare şi să fie activ? Acest lucru li se întâmplă chiar şi atleţilor de performanţă şi este momentul în care puterea psihică este testată cu adevărat.

În cazul copiilor, este greu de crezut că au forţa psihică necesară să continuă să facă sport atunci când nu sunt motivaţi.

Iată câteva metode prin care îl poţi face pe copilul tău să rămână interesat de sport:

  • Lasă-l să aleagă un sport care îi place şi pe care îl va practica cu talent şi implicare. Atunci când fac ceva ce le face plăcere, copiii sunt mai motivaţi.
  • Priviţi-i pe alţii. Du-l pe copilul tău să îi vadă pe alţii care practică sportul ales, mergeţi împreună la evenimente sportive interactive, unde se poate implica şi copilul tău.
  • Citiţi împreună cărţi despre sport sau sportivi de performanţă şi urmăriţi filme. Cu cât va învăţa mai multe despre un sport anume, cu atât va rămâne mai interesat de acesta.
  • Practică sport împreună cu copilul tău şi oferă-i posibilitatea să descopere şi partea amuzantă a acestuia.
  • Laudă-i în primul rând eforturile, nu doar rezultatele.
  • O pauză este mereu binevenită. Permite-i copilului să aibă suficient timp liber şi pentru alte lucruri care îl pasionează, în afară de sport. Prea mult sport, la o vârstă fragedă, l-ar putea face pe copil să se plictisească repede de această activitate.

Lasa un comentariu