Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Copil uitat în mașină la 37 de grade

Copil uitat în mașină la 37 de grade

Doar cu câteva săptămâni în urmă o comunitate din statul Virginia, SUA a fost zguduită de o dublă tragedie. Un bărbat s-a sinucis când a realizat că a uitat bebelușul său de numai 18 luni câteva ore în mașină, în jurul orei prânzului, când temperaturile au atins acolo 37 de grade Celsius.
Poliția locală a primit două apeluri, unul anunța că cineva s-a sinucis și un altul era o rudă a familiei care primise un telefon de la tatăl disperat, spunând că și-a lăsat copilul în mașină 3 ore și probabil e mort.nfl patriots wig store nike air max 97 mens adidas yeezy shoes for men nike air max 90 colorways best wigs for black women nfl jersey shop nike air max 95 white custom apparel mens nike air jordan nike air max 270 sale nike air max 270 women’s sale best human hair wigs nike air jordan 4 black canvas nike air max correlate

Sosiți la fața locului, echipajele de poliție și salvare nu au mai putut să facă nimic. Mașina era pe alee cu ușa deschisă și scaunul micuțului gol. Bebelușul fusese dus în casă dar era decedat. Tatăl iresponsabil a fost găsit în păduricea din spatele casei, tot fără viață. Se pare că, din disperare, realizând ce a făcut, a decis să se sinucidă prin împușcare.

Citește și:   Sfaturi pentru a îmbunătăți siguranța copiilor în casă

„Este o tragedie îngrozitoare și compasiunea noastră este îndreptată către familia greu încercată”, a declarat pentru presa locală ofițerul de Poliție Chris Hensley. „Dar am fi neglijenți să nu profităm de ocazie ca să le amintim oamenilor cât este de important să-și verifice vehiculele.

”Când ne-a sunat era disperat, tot repeta că l-a uitat în mașină și la început nu înțelegeam ce spune, despre cine vorbește. A spus că nu vrea să fie el care să-i spună soției că a murit. Plângea și spunea mereu că îi pare rău. Abia după ce a închis ne-am gândit că poate fi vorba despre bebeluș, unicul lor copil. Am sunat la ambulanță. Ne-am urcat în mașină și am pornit spre casa lui. Am ajuns la câteva minute după ce sosise Poliția. Nu mai era nimic de făcut. Pe el l-au găsit în spate numai după vreo oră. Ne pare rău că a luat decizia asta disperată. Dar și dacă trăia nu cred că și-ar fi iertat asta vreodată. Am aflat că luase copilul de la bonă și-l adusese el acasă. De obicei făcea asta soția dar ea era programată la dentist. Suntem devastați. E o mare tragedie în familia noastră.” rudele familiei

Citește și:   Mănâncă sănătos de sărbători

Se pare că astfel de cazuri de copii uitați în mașină sunt mai multe în Statele Unite și nu numai. Majoritatea sunt în cazul unor bebeluși sau copii foarte mici dar și copii mai mari lăsați dormind în scaun sau pe bancheta din spate. Atenție, deși afară temperaturile par suportabile, într-o mașină parcată în soare temperatura poate ajunge rapid la 40-50 de grade. La aceste temperaturi se instalează hipertermia și supraviețuirea este puțin posibilă. Așadar multă atenție, părinți!

Lasa un comentariu