Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Mămici, de unde le cumpărați copiilor articole pentru școală?

Mămici, de unde le cumpărați copiilor articole pentru școală?

Deși nu este prea clar cum se va desfășura anul acesta noul an școlar, dacă vor merge în fiecare zi la școală sau o parte dintre cursuri vor fi online, eu am început deja să mă gândesc de unde să cumpăr copiilor rechizitele și ce le trebuie pentru școală. Și chiar dacă nu m-aș gândi, eu am o adolescentă acasă și are ea grijă să facă lista din timp cu ce i se cere sau ar vrea ea să aibă pentru la școală. Și nu este o listă scurtă, credeți-mă, poate cele care creșteți sau ați crescut adolescenți știți ce pretenții au.

Nu vreau să mă înțelegeți greșit, eu nu cresc copii ”cu fițe”, familia noastră nu e printre cele mai sărace dar nici nu ne dau banii afară din casă. Și mi-am învățat fetele cu lucruri nu neapărat ultimul răcnet de firmă, dar bune și utile. Sunt fan și client fidel al PEPCO pentru multe chestii utile în casă, inclusiv pentru hăinuțe pentru fete și rechizite pentru școală. Au prețuri excelente, în comparație cu alte magazine, și personal nu văd să lase de dorit calitativ.

Citește și:   Frustrările finalului de an școlar

Eu urmăresc broșurile lor și chiar am văzut colecția recentă Back to School cu ghiozdane, penare și rechizite. Este acolo un rucsac încăpător imprimat cu scene din Paris care cu siguranță va fi pe gustul fetei mele mai mari, pentru că vrea ceva să se potrivească la blugi. Au și un rucsăcel mai mic cu aceleași imprimeuri, va fi bun pentru ca să-și ia la școală costumul de sport. De fapt e o întreagă colecție Paris cu caiete cu spirală, penar, Angela o să se bucure mult. Paula probabil va opta pentru un ghiozdan cu prințese, au și cu personaje din Frozen, favoritele sale. Cea mică are doar 8 ani. Îmi place s-o iau cu mine la PEPCO pentru că acolo nu se poate pierde, chiar dacă se indepărtează din greșeală, cum am pățit cu ea în mall. Pentru că școala lor nu are uniforme, trebuie să mă uit și după niște colanți și bluzițe cu mânecă lungă că sunt foarte practice.

 

Avem un magazin PEPCO chiar în cartier la noi și, pe lângă prețurile mici, mă bucur că găsesc totul în același loc. Având serviciu, 2 copii acasă și pe socrul bătrân și bolnav în grijă, nu am timp foarte mult să colind magazinele. Dacă merg în weekend mă mai însoțește și soțul, deși, ca orice bărbat, el are mai puțină răbdare în magazin așa că cumpărăturile cu el sunt mai rapide și puține cantitativ. Uneori e nevoie și de așa ceva, pentru că mereu găsesc ceva ieftin și util în casă ori pentru fete de cumpărat.

Citește și:   Nu încuraja competiția la școală

Deci mămici, de unde cumpărați copiilor articole pentru școală? Din motivele enumerate mai sus, eu vă recomand cun drag produsele din noua colecție pentru școală de la PEPCO! Va fi ieftin și puteți să vă aprovizionați pentru tot anul pentru copii!

Lasa un comentariu