Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Concursuri și alte surprize pentru elevi, părinți și profesori, de la BIC

Concursuri și alte surprize pentru elevi, părinți și profesori, de la BIC

Profesioniștii noștrii sunt mereu în căutare de informații utile atât pentru elevi, cât și pentru părinții și dascălii lor. Vrem să sprijinim o calitate superioară a învățării, o dezvoltare armonioasă a copiilor și o educație parentală care să faciliteze toate acestea. Suntem conștienți că un adult inteligent, echilibrat și de succes a avut parte de multă investiție în copilăria sa.

Site-ul http://www.bickids.ro și produsele BIC

Una dintre resursele utile pe care vrem să vi le recomandăm este site-ul http://www.bickids.ro care oferă resurse și activități interesante pentru copii, părinți și profesori. Pe lângă produsele proiectate special pentru copiii din clasele primare (instrumente de scris, de colorare), compania BIC este un partener de încredere în dezvoltarea copilului, încurajând creativitatea, calitatea și profesionismul celor implicați în formarea micuților.

La Colțul copiilor puteți crea un un cont pentru copii și ei pot colora,decupa, practica scrisul de mână, descărca planșe, măști, modele, caiete de activități și alte materiale care le va stimula abilitățile manuale, imaginația, cunoașterea și învățarea.

Părinții au și ei colțul lor unde pot afla informații prețioase despre stadiile de dezvoltare a copiilor, despre instrumente de învățare și metode utile pe care le pot folosi cu școlarii mici.

Citește și:   Pregătește-ți copilul de școală în funcție de stilul lui de învățare

Învățătorii și profesorii nu sunt nici ei uitați; pe lângă informații și sugestii folositoare pentru clasa lor, se pot implica activ în concursuri și activități alături de elevi, ajutând la îmbunătățirea predării și creșterea performanțelor lor dar și ale celor mici. Concursul aflat acum în desfășurare este un astfel de exemplu.

Participă la Concursul BIC pentru Educație și clasa ta poate câștiga 1000 euro si rechizite BIC pentru toti elevii din clasa.

Ca dascăli este foarte important să ne implicăm activ nu doar în predare ci în întregul proces educativ, asigurând condiții optime pentru elevi și pentru un învățământ de calitate. Totuși condițiile de amenajare/ dotare ale școlilor românești pot să lase uneori de dorit și apelarea la fondurile părinților nu este o soluție. Nici să tot privești cu invidie la condițiile vecinilor vestici. Poți alege să te limitezi la ceea ce ai, poate să te plângi și să-ți reduci creativitatea și avântul, sau, dimpotrivă, să acționezi pentru a aduce schimbări pozitive.

O oportunitate în acest sens este  Concursul BIC pentru Educație.
În perioada 9 – 29 septembrie 2019 învățătorii din ciclu primar (clasa 0 – a IVa) pot înscrie clasa lor la acest concurs care poate schimba fața clasei lor gratuit și cu eforturi minime.

Citește și:   Semne că un copil are nevoie de un meditator

Metoda de înscriere și participare este foarte simplă: descarci de pe site o cartolină și copii din clasa ta pot desena pe ea cum vor să arate clasa lor. Scanează sau fotografiază cartolina sau cartolinele (daca vrei sa incarci mai multe) și încarcă-le pe site cu informații despre școală și clasă. Atentie, in cazul incare incarci mai multe cartoline, este posibil ca voturile sa
se imparta intre mai multe cartoline.

În perioada 30 septembrie – 18 octombrie 2019 au loc votările care depind tot de tine. Intră pe http://www.bickids.ro/BICpentruEducatie secțiunea Concurs, promovează clasa ta și strânge cât mai multe voturi. Pot fi implicați și părinții copiilor, copii și alte persoane din comunitatea ta să aducă clasei tale cât mai multe voturi.
Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 25 octombrie 2019.

Cea mai votată clasă va câștiga Marele premiu: echipament școlar pentru clasă în valoare de 1000 euro si rechizite BIC pentru toti elevii din clasa, iar următoarele două clasate vor câștiga rechizite BIC pentru toți elevii din clasă.

Atenție înscrierile au început deja!
Mult succes!

Lasa un comentariu