Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Tabere de familie – împreună la ski

Tabere de familie – împreună la ski

Taberele de familie sunt cumva o noțiune nouă la noi dar din ce în ce mai mulți părinți cu copii participă la ele. În această perioadă foarte populare sunt taberele de ski.

Cu ce se deosebesc ele de o vacanță de familie obișnuită?

Într-o astfel de tabără, atât copiii cât și părinții au un program de activități stabilite de către organizatori.Unele sunt pentru toată familia, altele se desfășoară separat.

La Bușteni, de exemplu, în timp ce copiii iau cursuri de ski pentru începători, părinții pot participa la seminarii interesante în care învață cum să gestioneze problemele familiei, cum să comunice cu copiii lor sau cum să se descurce cu copii greu educabili.

Accentul este pus pe familie, așa că 3-4 ore/ zi sunt puși intenționat împreună.

Copii pot învăța primii pași pe pârtie, își pot face prieteni noi și scăpa de obiceiuri mai puțin sociabile.

Citește și:   Cum să fii în siguranță în parcul de distracţii

”Încercam să scăpăm de tablete şi de telefoane, sunt limitate la doar o oră pe zi. Încercăm să-i facem mai ales pe copiii mai mici să îşi capete cât mai repede independența.” Instructor de tabără

În unele locații fetele și băieții mai mari participă la cursuri de dezvoltare personală, dans și gătit. Mai sunt incluse și alte activități creative, sportive, artistice sau drumeții care fac cele 6-7 zile să fie pline de experiențe de neuitat.

Oferta devine mai largă și unele tabere s-au specializat pe copii de o anumită vârstă, ca în tabăra prezentată în video de mai jos.

Dacă nu vă place schiatul, nu este nici o problemă. Există tabere de familie cu alte teme: nutriție, limbi străine, fitness, arte populare, etc.

Prețurile variază între 2000-3000 Ron / familie în care sunt incluse cazare, masă și toate activitățile organizate. Se mai adaugă și costurile cu închirierea echipamentelor de ski, dacă nu aveți unul personal.

Lasa un comentariu