Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Studiu: cea mai bună activitate pentru vacanţa de vară

Studiu: cea mai bună activitate pentru vacanţa de vară

Dacă încă nu i-ai făcut copilului tău un program pentru vacanţa de vară, nu te grăbi să rezolvi această problemă. Psihologii şi specialiştii în dezvoltarea copiilor au ajuns mai nou la concluzia că, cel mai bun lucru pe care îl pot face copiii pe perioada vacanţei de vară este…să stea.

Cu alte cuvinte, copiii ar trebui să îşi petreacă vacanţa într-o plăcută şi dulce stare de plictiseală.

Cei care studiază psihologia şi comportamentul copiilor au ajuns la această concluzie şi vor să tragă un serios semnal de alarmă cu privire la programul extrem de încărcat şi solicitant pe care cei mai mulţi dintre copii îl au pe parcursul anului şcolar, lucru care nu ar trebui să se mai întâmple şi pe perioada vacanţei.

Studiile şi cercetările au mai scos la iveală faptul că plictiseala stimulează creativitatea, îi ajută pe copii să ia decizii, să îşi rezolve singuri problemele şi să se adapteze uşor, în funcţie de situaţii.

Lasa un comentariu