Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Motive să îl trimiţi pe copil în tabăra

Motive să îl trimiţi pe copil în tabăra

Tabăra de vară poate fi o experienţă grozavă pentru copilul tău. În primul rând îi oferi celui mic o alternativă de a-şi petrece timpul în vacanţa mare, dar tabăra are şi alte beneficii asupra copiilor.

Dacă încă nu ştii ce decizie să iei legată de plecarea în tabăra a celui mic, alături de colegi şi prieteni, următoarele motive te vor convinge.

  1. Îl expune pe copil la diversitate, pentru că în tabăra va avea ocazie să cunoască copii diferiţi, cu personalităţi şi carctere diferite şi va învăţa astfel să se adapteze în funcţie de situaţie şi de cei cu care interacţionează.
  2. Îi creşte încrederea de sine, pentru că în tabăra nu este împreună cu părinţii care să îl ajute să abordeze persoane noi şi să relaţioneze cu acestea.
  3. Are ocazia să stea în natură şi să descopere bogăţia şi frumuseţea acesteia, pentru că în tabăra se organizează multe activităţi afară sau drumeţii prin împrejurimi.
  4. Îşi cultivă idependenţa, pentru că în tabăra copiii sunt nevoiţi să aibă grijă de ei înşişi.
  5. Un bun prilej de a aduna amintiri. Fiecare copil care a fost măcar o dată într-o tabăra alături de colegii săi îşi va aminti mereu cu drag de această experienţă.
  6. Copiii leagă noi prietenii atunci când merg în tabără, pentru că vor întâlni de fiecare dată şi alţi copii de vârsta lor, din alte locuri. În felul aceasta, copilul învaţă să fie mai sociabil şi să aibă mai multă încredere în el.

Lasa un comentariu