Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Idei evenimente pentru vacanța de Crăciun 2019

Idei evenimente pentru vacanța de Crăciun 2019

Dacă alte vacanțe sunt mai potrivite pentru tabere, activități în natură, vacanța de Crăciun poate oferi familiei tale o mulțime de evenimente, concerte și festivaluri la care poți duce copiii. Pentru că în acest sezon există și multe oferte de avion sau cazare ieftine, puteți opta nu doar pentru ceva intern ci chiar european.

Târgurile de Crăciun

Toate orașele mari ale României dar și cele europene vor organiza faimoasele târguri de Crăciun. Majoritatea se deschid la început de decembrie și țin toată luna. Se pot cumpăra daruri pentru cei mici, decorațiuni, dulciuri, articole pentru Crăciun sau cu specific local. Unele târguri găzduiesc alături de ele și festivaluri sau alte activități pentru copii sau familie.

Spectacolul Prietenii lui Moș Crăciun

Spectacol muzical de Crăciun pentru copii cu mascote și personaje. https://www.eventim.ro/ro/artist/prietenii-lui-mos-craciun-2056/profile.html

Ho ho ho , Moc Crăciun cel adevărat, vine împreună cu prietenii săi în cel mai frumos spectacol de Crăciun dedicat celor mici și celor mari. În pragul Crăciunului, sosesc cu el și ajutoare de nădejde, cei mai îndrăgiți șoricei ai copilăriei. Toți sunt  în așteptarea colindătorilor care o să le umple casă de bucurie, așa că deschideți și voi porțile pentru a colindă împreună cu Albă că Zăpadă, și Prințul, precum și invitații surpriză, cele mai noi personaje din desene animate iubite de copii (actori costumați care personifică personajele).

Și chiar dacă un personaj viclean va încerca să fure magia zilelor de sărbătoare, nu va faceți griji! Eroii își unesc puterile pentru că binele să triumfe. Moș Crăciun le va da și el o mâna de ajutor. Fă din sărbătoarea Crăciunului un prilej pentru a adună toată familia și a împărți momente de fericire pură. Te provocăm să zâmbești sincer, să dansezi, să cânți și să îți faci amintiri memorabile participand cu cei mici la acest eveniment!

Citește și:   Activități creative pentru vacanța la mare


Satul de gheață, Manchester, Marea Britanie

Perioada: 8 noiembrie – 5 ianuarie, 11:00 – 21:00;
Adresa:Garden Gardens, Corporation St, Manchester, M4 3BG; icevillage.co.uk

În Manchester, familia ta se poate bucura de o vizită inedită într-un sat construit din gheață.
Manchester are multe de oferit pe tot parcursul sezonului festiv. În Grădina Catedralei copiii pot vizita Grota lui Moș Crăciun, pot patina pe gheață și pot admira o Cavernă de gheață plină cu peste 100 de sculpturi interactive de gheață. În anii trecuți am fost vestiți urșii polari  și mașina Rovers,  iar anul acesta promite un unicorn din gheață și o căruță regală sculptată cu care vă puteți plimba. Nu ratați!

Festivalul Charles Dickens, Deventer, Olanda

Perioada: 14-15 dec, https://dickensfestijn.nl/english/

Aduce la viață o lume plină de basm, cu multe surprize. Copiii pot întâlni peste 950 de personaje din cărțile autorului Charles Dickens. Atmosfera medievală a orașului vă poate transporta în vremurile de demult. Brazii și aranjamentele luminoase de pe clădiri vor face acest Crăciun să fie unui de neuitat!

Trenul spre Orașul lui Moș Crăciun, Devon și Durham, Marea Britanie

Perioada: 29 noiembrie – 24 decembrie; Stația Okehampton (Dartmoor) și stația Stanhope (Weardale); traintochristmastown.com

Călătorii interactive pentru toată familia pline de muzică, dans și de poveștile Elfilor din tren. De asemenea veți primi prăjituri cu ciocolată și ciocolată caldă la bord. În aproape 2h veți ajunge la Polul Nord în Orașul Crăciunului, unde însuși Moș Crăciun așteaptă să urce la bord împreună cu elfii săi obraznici. Fiecare copil va fi întâmpinat de Moș Crăciun cu un cadou special. Și destinația dar și călătoria sunt minunate!

Citește și:   Cele mai noi filme pentru copii și familie 2020

Acasă la Moș Crăciun, Rovaniemi, Laponia, Finlanda

Dacă credeți că Moșul locuiește la Polul Nord, în mod evident nu ați fost niciodată în satul Moșului din Rovaniemi, Laponia, Finlanda. Trebuie să puneți neaparat orașul nordic înghețat pe lista voastră de Crăciun.Rovaniemi este un oraş în Laponia Finlandeză şi cel mai nordic punct în Finlanda unde poţi ajunge cu trenul. Este un oraş fascinant, mai ales că are şi renumele de „sediul lui Moş Crăciun” şi oraşul Crăciunului. Este capitala provinciala a Laponiei, şi a judeţului Rovaniemi. Rovaniemi este situat foarte aproape de Cercul arctic, între dealurile Ounasvaara și Korkalovaara.
Aveți șansa să dormiți într-un igloo, să faceți alpinism, schi, plus să-l vizitați pe Moș Crăciun la biroul său (casa lui este într-o locație secretă). Copiii pot întâlni renii moșului.

Magical Winter Wonderland din Twinlakes Park, Melton Mowbray, Leicestershire, Marea Britanie

23 Noiembrie – 23 Decembrie 2019
Dacă doriți cu adevărat să le oferiți copiilor dvs. o vacanță de Crăciun memorabilă, asigurați-vă că le rezervați o întâlnire cu Moș Crăciun în parcul tematic de distracții Magical Winter din Twinlakes.  Călătoria către Grota lui Moș Crăciun este o experiență festivă unică; singura cale de a ajunge la Moșul este să călătorești prin pădurea de basm cu trenul Polar Express! Există multe activități și surprize în acest parc, de la întâlnirea cu renul Rudy, la o vânătoare a omului de zăpadă, crearea de prăjituri de turtă dulce și hrănirea renilor; micuții tăi vor avea multă distracție și vor putea fi ocupați pe tot parcursul zilei.
La sfârșit, fiecare copil va primi un cadou de Crăciun și puteți face o fotografie specială de familie cu Moș Crăciun.

Lasa un comentariu