Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Fotografii de Crăciun cu copii care au ieșit… amuzante foc!

Fotografii de Crăciun cu copii care au ieșit… amuzante foc!

Cu toții ne place să ne lăudăm cu fotografiile noatre de Crăciun, indiferent ce poate să însemne asta: familia toată lângă brad sau în fața șemineului, copiii cu Moșul, copiii cu cadourile, masa de Crăciun, decorațiunile, locurile unde am călătorit în acest timp sau am fost în vizită etc. Sunt pline rețelele sociale de astfel de poze. Așa că orice părinte se străduiește să găsească ceva de fotografiat, de afișat ori ceva cu care să atragă like-uri ori comentarii.

Dar cu toții știm că un copil este foarte greu de fotografiat (sau poate al vostru stă nemișcat și sunteți niște norocoși). Așa că multe fotografii ”festive” ies nu cum ne dorim ci… mai amuzante decât am planificat.
Hai să vedem câteva exemple mai jos:

1. Copiii și Moș Crăciun –

Fie că l-au întâlnit la Mall, la grădiniță, la o petrecere sau serbare de copii ori într-o vizită privată, toți moșii aceștia au ceva în comun: petrec prea puțin timp cu copilul pentru a deveni prea populari.  Drept care micuții pot uita de vraja sărbătorilor, de cadouri și povești cu reni și să reacționeze cam așa:

 

Citește și:   Cum îşi aleg copiii idolii, în funcţie de vârstă

 

 

2.Fotografii cu bebeluși de Crăciun

Un prieten fotograf spunea că a privit multe clipuri video despre cum să faci fotografii minunate cu bebeșuși, cum să-i înfeși, să-i așezi în decor și multe altele. Dar cu fetița lui nu a reușit, oricât s-a străduit, pentru că ”obiectul” de fotografiat se mișca entuziat în toate direcțiile și toate eforturile de a prinde măcar un cadru bun i-au fost zădărnicite. Iar dacă vrei să pui bebelușul și cu un frate ori soră mai mare în poze… atunci e și mai complicat, așa cum ne arată și fotografiile de mai jos.3. Fotografii cu copii de sărbători

Când ai un copil și-l pozezi la brad, ori cu cadourile e una, dar când ai mai mulți, atunci … Crăciun Fericit! Am fost invitată anul trecut la masa de Crăciun la o colegă de serviciu care are 5 copii. Hai să vă spun cum a fost când am făcut o fotografie împreună:
Colega:- Hai cu toții la poze! D. lasă jos pisica! T. de ce ți-ai scos cămașa din pantaloni? G. așează-te mai în spate! Unde este N.?
Soțul ei: – E lungit sub brad!
Colega: – N, ieși de acolo. Uite stai aici lângă tata! Acum unde este T.?
Unul dintre copii: – T. s-a dus la toaletă.
Mai așteptăm câteva minute și încercăm din nou să ne așezăm la poze.
Colega: – Acum unde a dispărut S.? Lasă dragă, telefonul, îți suni prietenii mai târziu. Acum facem poze. G. ce e cu freza aia?
Un alt copil: – Mama, D. a răsturnat farfuria cu prăjituri.
Frumos, am avut și cremă de prăjituri în poză. Cred că până la urmă nu au ieșit toți 5 copiii în cadru dar mai sunt Crăciunuri de la Dumnezeu și mai putem încerca.
Iată și alte câteva exemple:Citește și:   Vacanța de Paște - Metode distractive de a picta ouă cu copiii tăi

4. Fotografii de familie de Crăciun amuzante

Depinde cine se amuză…
5. Și fotografiile cu cadourile primite sunt frumoase…

cu condiția să le fi plăcut cadourile sau… să îl poată ridica în brațe.

Lasa un comentariu