Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Cum să fii în siguranță în parcul de distracţii

Cum să fii în siguranță în parcul de distracţii

Parcurile de distracţii sunt una dintre cele mai mari atracţii pentru copii. Chiar dacă în faţă se deschide un tărâm de basm, atenţie totuși la ceea ce s-ar putea transforma în adevărate capcane pentru copilul tău. Pentru că o aventură într-un parc de distracţii să fie doar amuzament şi voie bună, iată câteva sfaturi pentru a fi în siguranţă.

– Alege doar maşinuţele, cursele, caruselurile, leagănele şi alte atracţii potrivite vârstei copilului. Citeşte cu atenţie avertismentele şi indicaţiile legate de înălţime şi greutatea recomandate pe care trebuie să le aibă copilul pentru a folosi aceste locuri. De obicei, aceste informații sunt trecute în dreptul fiecărui punct din parc.

– Înainte că micuţul să se urce în maşinuţele şi trenuleţele la care tânjeşte priviţi de pe margine o cursă, înainte de a se urca în ele.

– Nu îl obliga pe copil să intre în castelul groazei sau să se urce în caruseluri care îi provoacă teamă şi doar atunci când se uită de pe margine.

– Nu lăsa copilul nesupravegheat într-un parc de distracţii. Nici măcar acolo nu poate fi în deplină siguranţă, mai ales că se poate accidenta sau se poate rătăci foarte uşor.

Citește și:   Tabere de familie - împreună la ski

– Înainte de a porni în aventura din parcul de distracţii stabileşte împreună cu copilul un punct de reper la care să va puteţi întâlni, în cazul în care va pierdeţi unul de altul.

– Acordaţi o atenţie suplimentară acelor locuri unde este apă. Chiar dacă micuţul ştie să înoate, ritmul acţiunii într-un parc de distracţii este mult mai mare decât atunci când mergeţi la o piscină, de exemplu.

– Dacă anumite locuri din parcul de distracţie nu îţi insipira încredere, pentru că sunt poate prea vechi sau prea periculoase, nu îl permite copilului să se urce în ele.

Lasa un comentariu