Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Copiii la mare: lista cu obiecte necesare la plajă

Copiii la mare: lista cu obiecte necesare la plajă

O zi de plajă cu copiii nu începe foarte uşor pentru niciun părinte. Tocmai de aceea, ţi-am pregătit o listă cu obiecte de care copiii au nevoie atunci când ajung pe plajă. Dacă o vei ţine la îndemână şi vei pune tot ce regăseşti pe listă în bagajul de mers pe plajă, atunci zilele petrecute la malul marii alături de copii vor fi perfecte.

– Crema cu protecţie solară este vitală. Alege crema cu factor de protecţie mai mare pentru copii.

– Pălării, şepci şi ochelarii de soare sunt, de asemenea, obiecte indispensabile pentru că doar aşa puteţi evita insolaţia sau alte complicaţii medicale.

– Saltele şi prosoape de plajă. Nu există copil care să îşi dorească să stea lipit doar de sezlog cât stă pe plajă, aşa că va trebui să îi oferi alternative.

– Obiecte şi accesorii pentru întot şi nisip. Colacul, aripioarele, baghetele de spumă, mingea de plajă trebuie să îşi facă loc în bagaj.

– Prosoape. Întotdeauna trebuie să ai cel puţin unul de rezervă.

– Haine de schimb şi o pereche de încălţări în plus, pentru că nu se ştie niciodată când îi ia valul papucii copilului sau alte obiecte vestimentare.

Citește și:   Sfaturi utile pentru protejarea copiilor de caniculă

– Gustări şi apă. După o bălăceală în apă, copiilor li se face de obicei foame şi vor aprecia mult o gustare la malul mării. La fel de importantă este şi hidratarea atunci când este cald.

Lasa un comentariu