Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Cele mai noi filme pentru copii și familie 2020

Cele mai noi filme pentru copii și familie 2020

Iată care sunt filmele noi pe care ar trebui să considerați să le vizionați sau să le achiziționați pentru copii. Cum cinematografele sunt închise, multe dintre filme au premiere online și vor putea fi vizionate doar pe Amazon, Netflix, Youtube și alte site-uri cu plată ori le veți putea cumpăra pe DVD ori descărca.

Doolittle

Data lansării: 17 ianuarie 2020
Robert Downey, Jr. intră în rolul faimosului doctor care poate vorbi cu animalele – și este plăcut să-l vezi să-și scoată costumul Iron Man pentru o schimbare. Vocile de animale  sunt și ele ale unor actori celebri, de la Jon Cena și Selena Gomez la Octavia Spencer și Emma Thompson.

Ariciul Sonic

Data lansării: 14 februarie 2020
Acest film trebuia să apară în 2019, dar studioul a împins data lansării după ce a debutat cu primele sale trailere, iar fanii au dezaprobat designul lui Sonic. Noul și îmbunătățitul Sonic a ieșit la timp pentru Ziua Îndrăgostiților, Jim Carrey preluând rolul  lui Dr. Robotnik cel rău.

Chemarea sălbăticiei

Data lansării: 21 februarie 2020
O adaptare după o carte a clasicului autor Jack London, acest film îi prezintă pe Harrison Ford și Karen Gillen într-o poveste despre un câine furat din casa sa din California și vândut transportatorilor de mărfuri din Yukon. Suntem într-o epocă de aur a filmelor pentru iubitorii de câini , așa că dacă copilul tău iubește animalele, asigurați-vă că îl cumpărați pentru el.

Citește și:   Lucru manual folosind ce găsești prin casă

Mai departe (Onward)

Data lansării: 6 martie 2020
Primul film Disney al anului vine de la Pixar și urmărește o pereche de frați elfi care se aventurează prin lume pentru a vedea dacă mai pot găsi ceva magie în ea. Doi Răzbunători, Chris Pratt (din Gardienii Galaxiei) și Tom Holland (din Spider-Man: Homecoming), au roluri principale.

Trolls World Tour (Turul mondial al trolilor)

Data lansării: 10 aprilie 2020
După succesul Trolls-ului din 2016 și al serialului Netflix cu aceeași temă, de ce nu s-ar face un alt film despre trolii fabuloși? De această dată, Poppy și prietenii ei călătoresc pentru a găsi diferite clanuri de troli care cântă diferite stiluri de muzică. Și nu numai că Anna Kendrick și Justin Timberlake se întorc, dar pop-urile Kelly Clarkson și Chance the Rapper dau și unele spectacole.

Scoob!

Data lansării: 15 mai 2020
Dacă celor mici le-a plăcut „Scooby Dooby Doo, unde ești?”, în acest film nou Frank Welker este vocea cățelușului care rezolvă misterul, alături de Zac Efron (Fred), Gina Rodriguez (Velma), Will Forte (Shaggy) și Amanda Seyfried (Daphne) . Alți câțiva favoriți ai Hanna-Barbera pot să apară și ei.

Artemis Fowl

Data lansării: 12 iunie
Bazat pe îndrăgita serie de cărți scrisă de Eoin Colfer, filmul urmărește aventurile unui copil cu o minte de infractor. Geniului în vârstă de 12 ani, Artemis Fowl, descendent al unei linii lungi de maeștri criminali, caută să-și găsească tatăl care a dispărut în mod misterios. Cu ajutorul loialului său protector Butler, Artemis încearcă să-l găsească și, în acest sens, descoperă o civilizație antică, subterană – lumea uimitor de avansată a zânelor. Deducând că dispariția tatălui său este într-un fel legată de lumea secretă ocupată de zâne, vicleanul Artemis  concepe un plan periculos – atât de periculos încât în cele din urmă declanșează un război al inteligenței împotriva zânelor atotputernice. Este regizat de Kenneth Branagh, care a făcut și primul film din serie.

Citește și:   Sfaturi utile pentru călătoriile cu copiii

Mulan

Data lansării: 24 iulie 2020
În 2019, Disney a lansat trei remake-uri ale unora dintre filmele sale de animație clasice: Dumbo, Aladdin și The Lion King – și nu se vor opri în curând. În acest nou Mulan eroina principală este jucată de actrița Liu Yifei. Este povestea unei curajoase războinice care se deghizează în bărbat pentru a se alătura armatei.Premiera a fost întârziată din cauza coronavirusului și Disney nu a anunțat încă o nouă dată clară  de lansare.

Vrăjitoarele

Data lansării: 9 octombrie
Bazat pe romanul Roald Dahl, The Witches (Vrăjitoarele) spune povestea unui băiat tânăr care ajunge accidental la adunarea anuală a vrăjitoarelor din Anglia și este apoi transformat într-un șoarece de Marea Vrăjitoare (interpretată de Anne Hathaway). Filmat sub regia lui Robert Zemeckis, aceasta va aduce cu siguranță mult amuzament și mister pe ecranele copiilor.

https://www.youtube.com/watch?v=Z6N6LLooor4

Lasa un comentariu