Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Activități și pagini printabile pentru vacanță

Activități și pagini printabile pentru vacanță

Nu este simplu să pleci cu copiii în concediu. Mai ales dacă sunt de vârste mai mici și ai de străbătut un drum lung cu mașina, trenul, avionul sau cu mai multe mijloace de transport. Se vor plictisi repede de privit peisajele, trebuie să fie ceva cu adevărat ieșit din comun ca să le mențină atenția un timp mai îndelungat. Dacă ai de așteptat în aeroport sau săli de așteptare, te vei strădui cu greu să-i faci să stea liniștiți lângă tine.

Mulți părinți folosesc tableta sau telefonul pe care le pun desene animate sau jocuri. Dar cu siguranță nu îi vrei să stea ore întregi cu privirea pe acel ecran micuț. În plus privind în timpul mersului la astfel de dispozitive, le va mări șasele de a avea rău de de mișcare.

O alternativă este este să iei câteva jucărioare de acasă ca să-i ții ocupați. Cum spațiul poate fi redus, recomandăm să iei de acasă culori și o carte de colorat. Ca alternativă postăm mai jos foi cu activități printabile (planșe de colorat, jocuri, colorat pe numere, găsește obiectele etc). Am selectat pagini cu subiect legat de vacanță, mare, camping, jocuri și peisaje de vară. Le puteți studia cu atenție înainte să descărcați ori să le printați și selectați ceva ce se potrivește vârstei și abilităților copilului tău. Unele planșe și jocuri printabile sunt mai simple, foarte ușor de folosit pentru preșcolari sau școlari mici, altele sunt puțin mai complicate, pentru copiii mai mari.

Citește și:   Pregătește-l pe copil pentru plecarea în tabără!

Aceste planșe se pot folosi nu doar în călătorii ci și acasă, la țară, la cabană, în cort sau în camera hotelului, când o zi prea fierbinde sau cu ploaie necesită ținerea copiilor la adăpost. De asemenea, în tabere, excursii cu grupuri de copii pentru activități de lucru manual.

Bucurați-vă de aceste pagini de activități gratuite, de calitate, în limba română, oferite de site-ul
http://www.parenting.anidescoala.ro

Pagini de colorat

Jocuri și activități printabile

Lasa un comentariu