Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

7 muzee pentru copii din Europa

7 muzee pentru copii din Europa

Includeţi în planurile de vacanță ale familiei şi destinaţii în care puteţi vizita muzee şi obiective turistice pentu copii. Iată câteva muzee din Europa pe care le puteţi vizita în următoarea călătorie împreună cu copii.

Eureka!

Eureka! este Muzeul Naţional al copiilor din Marea Britanie. Aici au loc sute de expoziţii interactive şi practice menite să îi ajute pe copiii de până la 11 ani să înveţe cât mai multe lucruri despre ei şi despre tot ce îi înconjoară. Jocurile şi evenimentele tematice sunt nelipsite din programul muzeului britanic.

Muzeul jucăriilor

Muzeul jucăriilor din Istanbul a fost înfiinţat în 2005 şi adăposteşte cele mai faimoase exemplare din istoria jucăriilor, din 1700 şi până în prezent.

Muzeul Labirint

Muzeul Labirint pentru copii se află în Germania. Muzeul este un imens labirint în care au loc expoziţii interactive care au rolul de a le dezvălui copiilor bucuria de a învăța şi îi inspiră totodată să descopere lumea cu ajutorul tuturor simţurilor.

Oraşul Ştiinţei şi Industriei

Dacă ajungeţi la Paris împreună cu copilul, nu rataţi acest muzeu care îl va impresiona. Oraşul Ştiinţei şi Industriei adăposteşte numeroase atracţii care combină ştiinţa cu activităţile educative, expoziţiile, o bibliotecă multimedia și multe altele.

Citește și:   Lucru manual de vacanță

Tropenmuseum Junior

Tropenmuseum Junior a fost construit în 1975 şi este primul muzeu pentru copii din Europa. Muzeul se află în Amsterdam şi găzduieşte expoziţii interactive şi programe speciale, pentru diferite grupe de vârstă. La fiecare doi ani, muzeul Tropenmuseum Junior organizează o nouă expoziţie care să le stârnească celor mici curiozitatea de a descoperi noi culturi.

Frida & freD

Frida & freD este Muzeul Copiilor din Graz, Austria. Aici, copiii de până la 12 ani au parte de expoziţii interesante, spectacole de teatru şi programe care pun accentul pe înţelegerea diversităţii şi complexității lumii în care trăim.

Centrul de ştiinţă NEMO

Deviza NEMO este una sugestivă : “Descoperă lumea pentru tine!”. Prin intermediul expoziţiilor interactive copiii pot descoperi lucruri dintr-o multime de domenii: cum se construiesc şi funcţionează podurile, cum se produce lumina şi aşa mai departe. Dintr-o experienţă completă la NEMO nu lipsesc atelierele tematice, filmele şi demonstraţiile practice. NEMO se află în Amsterdam.

Foto: Facebook.com/Eureka

Lasa un comentariu