Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

10 Filme noi de Crăciun pentru copii și familie

10 Filme noi de Crăciun pentru copii și familie

Liberele de sărbători și perioada vacanței școlare de iarnă, oferă familiei posibilitatea de a petrece clipe plăcute vizionând împreună cu cei mici un film de Crăciun. Iată care sunt cele mai noi pe care le puteți achiziționa și urmări:
(câteva dintre ele nu erau încă traduse în română, nu am găsit trailer tradus, dar sperăm să apară în preajma sărbătorilor)

1. 48 Christmas Wishes- 48 de dorințe de Crăciun 2017

Atunci când scrisorile dintr-un oraș mic merg către Moș Crăciun în mod accidental afumate, doi elfi încearcă să se amestece în viața orașenilor, pentru a recupera dorințele lipsă, înainte de Ajunul Crăciunului.

2. The Man Who Invented Christmas -Omul care a inventat Crăciunul 2017

Povestea începe în octombrie 1843 când Charles Dickens suferea din cauza eșecului ultimelor sale trei cărți. Refuzat de editorii săi, el a început să scrie și să auto-publice o carte despre care spera că îi va menține familia pe linia de plutire și își va reînvia cariera. După șase săptămâni de febră, Dickens a creat „A Christmas Carol”. Regizat de Bharat Nalluri, filmul relatează cum Charles Dickens a amestecat inspirațiile din viața reală cu imaginația sa vie, pentru a evoca personaje de neuitat și o poveste atemporală, schimbând pentru totdeauna sezonul sărbătorilor în evenimentul familial special pe care îl cunoaștem astăzi.

https://www.youtube.com/watch?v=-NYvM5WoGw0

3. The Star – Primul Crăciun 2017

Măgărușul Bo este sătul de viață pe care o duce împreună cu stăpânul sau morar și vrea să facă o schimbare radicală, dar pentru asta el trebuie să evadeze de acolo. Într-o bună zi, el își ia inima în diniți și fuge de la stăpânul lui, iar pe parcurs se întâlnește cu alte câteva animale cu care se împrietenește și devin curând cu toții protagoniștii celei mai mărețe povești spusă vreodată: primul Crăciun!

Citește și:   Cum să-ți încurajezi copilul să citească în vacanță

4. The Christmas Chronicles (Cronicile Crăciunului) 2018

Povestea fraților, Kate și Teddy Pierce care intenționează să-l prindă pe Moș Crăciun pe cameră, se transformă într-o călătorie neașteptată pe care majoritatea copiilor nu o pot decât visa. La sosirea lui Moș Crăciun, se strecoară în sania lui, provocând aproape prăbușirea Crăciunul. Kate și Teddy lucrează împreună cu Santa – așa cum nu l-ați mai văzut vreodată – și elfii săi loiali, pentru a salva Crăciunul înainte de a fi prea târziu.

5. The Grinch  2018

„Grinch” este un film de animație 3D bazat pe cartea lui Dr. Seuss „Cum a furat Grinch Crăciunul”, fiind o reecranizare a filmului cu același nume din 2000. Un Grinch (spiriduș rău) este nerăbdător să distrugă Crăciunul din satul Whoville.

6. Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri 2018

Film reușit de gen fantastic și de familie. Filmul o pune în evidență pe Clara (Mackenzie Foy) care este în căutarea unei chei care este foarte prețioasă , deoarece poate deschide un cufăr pe care l-a primit de la mama ei. Drosselmeyer (Morgan Freeman) este persoana care o va conduce pe aceasta până la misterioasa cutie , iar apoi va dispărea.

Citește și:   Idei pentru vacanța de Paște

7. Angela’s Christmas (Crăciunul Angelei) 2018

Situat în Irlanda în anii 1910, „Crăciunul Angelei” este o poveste amuzantă, plină de imaginație și sensibilitate despre puterea familiei și dorința nevinovată a unui copil de a se asigura că toată lumea este în siguranță și iubită de Crăciun.

8. My Little Pony: Best Gift Eve – Cel mai frumos dar 2018

Este vacanță și prietenii ponei galopează prin Equestria într-o aventură destinată găsirii celui mai frumos dar care a existat vreodată, pentru fiecare! Pentru a găsi cadoul perfect înainte de încheierea nopții, vor avea nevoie de puțin ajutor și de niște prieteni noi, speciali.

9. Elliot the Littlest Reindeer -Elliot cel mai mic ren 2018

Când Blitzen își anunță retragerea la 21 decembrie, Santa trebuie să găsească un ren înlocuitor. Împotriva tuturor situațiilor, Elliot ajutat de cel mai bun prieten al său, Hazel, încearcă să demonstreze că el este cel mai potrivit pentru această slujbă.

10. Puppy Star Christmas – Crăciunul 2018

Familia cățelușilor a devenit mai mare! Acest film îi prezintă pe cei patru pui noi familiei, care se așează pe sania lui Mos Craciun și se găsesc prinși le Polul Nord, încercând să salveze spiritul Crăciunului.

Lasa un comentariu