Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Lucruri pe care copiii şi le doresc în secret de la părinţi

Lucruri pe care copiii şi le doresc în secret de la părinţi

Şi copiii au secretele lor sau mai bine spus, au emoţii şi sentimente pe care nu de fiecare dată sunt pregătiţi să le împărtăşească părinților.

Chiar dacă i-aţi spus de multe ori celui mic să nu aibă niciodată secrete faţă de voi, vor exista întotdeauna câteva lucruri pe care copiii nu le vor spune.

1. Vreau să ştiu sigur că mă iubiţi. Atunci când îmi spui că mă iubeşti, mă simt în siguranţă. Atunci când îmi arăţi că mă iubeşti, cresc sigur pe mine.
2. Reprezinţi totul pentru mine. Vreau să te fac să fii mândru de mine. Fii pozitiv şi laudă-mă de câte ori fac ceva bine.
3. Sunt fericit atunci când îţi faci timp pentru mine. Îmi place să ieşim la pizza din când în când sau să te joci cu mine înainte de culcare.
4.Am nevoie să mă asculţi. Şcoala, temele şi alte activităţi pot deveni stresante pentru mine, aşa că atunci când ajung acasă am nevoie să mă asculţi şi să mă înţelegi.
5. Atunci când țipi la mine, rămân fără cuvinte. Sunt speriat şi nu voi învăţa niciodată nimic pentru că îmi este teamă.
6. Nu mă induce în eroare. O dată îmi spui că mă iubeşti, o dată că te enervez. Atunci eu mă întreb dacă eşti fericit că m-am născut.
7. Ai răbdare cu mine. Ştiu că nu sunt perfect şi am nevoie să învăţ, să cresc, să fac faţă lucrurilor care mi se întâmplă. Te rog să mă ajuţi să dau tot ce e mai bun din mine.
8. Nu mă umili şi nu mă jigni. Pentru că atunci când faci asta, eu te voi crede. Iar dacă îmi spui că nu sunt capabil de nimic, voi creşte exact aşa.
9. Fă-mă să mă simt în siguranţă chiar şi când greşesc. Am nevoie de suportul tău atunci când lucrurile nu merg aşa cum mi-am dorit şi este important ca, indiferent ce se întâmplă, să ştiu că tu eşti de partea mea.
10. Nu-mi cere lucrurile pe care tu nu le-ai putut face. Lasă-mă pe mine să aleg şi fii lângă mine, ajută-mă să descopăr singur lumea.

Lasa un comentariu