Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Invazia inocenței – Paradă Gay la Disneyland pe 1 iunie

Invazia inocenței – Paradă Gay la Disneyland pe 1 iunie

Când eram copii aveam un văr de seama mea și, pe la 6-7 ani, îi plăcea să încerce în joacă rochițele mele și ale surorilor sale. T. este acum căsătorit de peste 15 ani, are 3 fetițe superbe și nici un moment în viață nu s-a gândit că poate ar fi trebuit să fie femeie sau căsătorit cu un bărbat. Nu vreau să intru în polemică pe subiectul homosexualității, dar sunt convinsă că dacă atunci cineva îi sugera că joaca lui ar fi un semn al unui alt sex, a unei altfel de chemări interioare, boli, drept uman sau știu eu cum ar fi fost numit, probabil că lucrurile ar sta astăzi diferit.
Se știe doar despre copii că sunt ca o tablă goală pe care poți scrie ce vrei și ceea ce scrii este definitoriu pentru ei. Când fetița mea avea 5 ani, a venit într-o zi acasă fără geacă. Mi-a spus că i-a dat-o înapoi Roxanei, o colegă de la grupa mare. Fata a convins-o că e geaca ei și că mama sa doar i-a împrumutat-o părinților ei și trebuie s-o dăm înapoi. Indiferent cât am încercat să-mi conving copilul că fusese mințit și jefuit, ea a rămas neclintită și nici nu a mai vrut să îmbrace geaca vreodată după ce am recuperat-o, foarte sigură că nu este a ei și va lăsa acea fată fără geacă. Acesta este doar un mic exemplu a ce poate însemna manipularea la vârste fragede.

Citește și:   Ce tip de mamă ești astăzi?

Paradă Gay chiar de Ziua Copilului

Alături de introducerea în manualele din școlile Europei, încă de la grădiniță, a lecțiilor și informațiilor de propagandă LGBT care îi face confuzi încă de mici, paradele gay invadează acum locurile de joacă și de interes pentru minori. Dacă v-ați propus ca anul acesta să vă duceți micuții de 1 Iunie la celebrul parc de distracții Disneyland din Paris, aflați că acolo se va desfășura în acea zi parada pentru sprijinirea drepturilor comunității LGBT, Magical Pride Parade. Așa cum relatează marile agenții de știri ale lumii, evenimentul va consta într-un „marș magic al diversității”, spectacole de muzică live și sesiuni foto tematice pentru vizitatorii parcului, adică pentru copii.

Evenimentele de acest tip și promovarea comunității LGBD nu este ceva nou pentru Compania Disney. Parcurile Disneyland din Orlando, Florida, California au mai gazduit evenimente gay și în ultimii ani desenele lor animate au introdus personaje homosexuale. „Frozen”,  „Frumoasa și Bestia”, „Doc McStuffins” și ”Star vs Forces of Evil” sunt câteva exemple, dar următorul film de acțiune Disney, „Jungle Cruise”, despre atracțiile parcului Disney, va aduce pe ecrane primul personaj gay pe față.

Citește și:   Adolescenții care se simt iubiți, au mai puține conflicte cu părinții

Copilăria și inocența sunt din ce în ce mai mult invadate. Ni se spune să tăcem mâlc și să ținem capul jos în numele acceptării, non-discriminării, corectitudinii politice și altor termeni pompoși. Să uităm că suntem părinți, bunici, învățători sau persoane îngrijorate de viitorul celor care sunt acum mici și în formare.

Lasa un comentariu