Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

În septembrie micuții creativi pot câștiga premii de la MINIMAX (P)

În septembrie micuții creativi pot câștiga premii de la MINIMAX (P)

Televiziunea Minimax dedicată copiilor a planificat un septembrie plin de premii, surprize și, mai ales, cu desene animate noi și amuzante. Acestea  îi vor îndemna pe cei mici să fie inventivi, creativi, prietenoși și să aprecieze munca în echipă. Echipa Dronix cu aventuri care le va stârni curiozitatea legată de tehnologie și robotică, povestea Pleacă de aici Unicornule, cu un inorog care dă mereu de necazuri, Owl, protagonistul serialului Bufnița SRL, un tip morocănos, țâfnos, care nu suportă zgomotul și dezordinea.. sunt numai câteva dintre surprize.

Mai jos puteți viziona câteva imagini cu aceste desene animate noi, care cu siguranță vor fi apreciate de mulți copii. Aceștia își vor petrece timpul liber învățând lucruri noi și captivante.

 

Concurs de desen Minimax pentru micuții creativi

Cu siguranță la vârstele mici copiii au o creativitate debordantă, demonstrând-o colorat pe toți pereții, pe mobile, covoare, peste tot. Tocmai această creativitate este încurajată de Minimax care a decis să o și recompenseze generos!
Nu este deloc un concurs dificil și se adresează participanților cu vârste mici, cuprinse între 3 și 7 ani. Aceștia trebuie să își imagineze ceva – de fapt ei nu duc lipsă de imaginație, așa că oricine poate intra în concurs. Mai trebuie să le placă și să deseneze, să pună pe hârtie această imaginție a lor. Pentru că iată care este cerința pentru micii artiști postată pe pagina Facebook Minimax România:

Citește și:   Jucării din cutii și cartoane vechi

”Desenează logo-ul Minimax așa cum ți-l imaginezi tu și pune poza în secțiunea de comentarii. Cel mai apreciat, creativ și reușit desen va fi premiat cu o super bicicletă (pentru categoria de vârstă 3 – 7 ani) și imaginea sa va fi noua noastră imagine de profil până la 1 octombrie! Următoarele 5 desene apreciate, vor fi premiate cu un set de jucării de pluș: Cuțulache și Pisicuța. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 15 septembrie! ”

Dacă ai copii între aceste vârste, e timpul să-i puneți să-și folosească creativitatea cu folos. Încărcați desenele lor pe pagina Minimax România sub anunțul despre concurs și încurajați-vă prietenii să-i voteze. Bicicleta sau jucăriile deosebite pot fi ale lor! Va fi și o ocazie minunată să-i învățați să depună puțin efort pentru ceea ce își doresc, nu doar să primească totul de-a gata.

1 comentariu