Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Culorile care stimulează inteligența copiilor

Culorile care stimulează inteligența copiilor

Culorile ne influenţează starea de spirit, dar ne fac şi mai deştepţi. Studiile de specialitate au arătat că anumite culori stimulează inteligenţă mai mult decât altele.

Ţine cont de recomandările specialiştilor care au studiat acest fenomen şi stimulează inteligenţa copilului tău alegând anumite culori în care să îi decorezi camera, să zugrăveşti pereţii sau să alegi mobilierul pentru camera sa.

Portocaliul stimlează activitatea mentală, îl va face pe cel mic să îşi recapete rapid energia chiar şi după o zi aglomerată şi îl va impulsiona să îşi dorească să termine rapid lucrurile pe care le-a început.

Galbenul este o altă culoare pe care o recomandă specialiştii atunci când vorbim de stimularea creierului copilului. Această culoare îl ajută pe copil să memoreze mai uşor, creşte gradul de concetrare şi stimulează creativitatea. Galbenul este culoarea cea mai recomandată pentru camera sau locul de studiu.

Albastrul deschis este culoarea care ar trebui să se regăsească cel mai des pe pereţii sălilor de clasă. Albastrul pal creşte productivitatea, intuiţia şi îi ajută să gândească. De asemenea, această culoare are un efect de calmare.

Citește și:   Lucruri pe care le știi mai puțin despre Crăciun

Albul este o altă culoare pe care specialiştii o recomandă. Această culoare induce  claritate în gândire şi încurajează la asumarea deciziilor şi depăşirea obstacolelor .