Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

10 semne că ai un copil cu IQ peste medie

10 semne că ai un copil cu IQ peste medie

Fiecare părinte crede despre copilul sau că este un mic geniu, dar există şi metode prin care acest lucru se poate verifica, încă de la o vârstă fragedă.

Care sunt indiciile care are un IQ mare, de la naştere şi până la vârsta de 10 ani.

Nou-născut

Mamele care dau naştere copiilor care au o greutate mai mare faţă de media normală se pot bucura, pentru că aceşti copii vor avea şi un grad de inteligenţă mai mare, spun oamenii de știință.

De la 12-24 de luni

Copilul tău are o inteligenţă ieşită din comun, dacă la această vârstă înţelege diferite limbi străine. O metodă prin care încurajezi dezvoltarea inteligenţei micuţului tău este să îi vorbeşti în diferite limbi, spun tot specialiştii.

La vârsta de trei ani

Un indiciu că copilul tău este supra-dotat este chiar înălţimea sa. Studiile au demonstrat că , copiii înalți au tendinţa de a obţine rezultate mai bune la testele cognitive, la această vârstă.

La vârsta de patru ani

Dacă la vârstă de 4 ani copilul are capacitatea de a desena portretul unui om au mari şanse să fie extrem de inteligenţi pe măsură ce cresc.

Citește și:   Cum să îl scapi pe copil de frica de doctori

La cinci ani

Cercetătorii au demonstrat că acei copii care reuşesc să spună cu tact şi inteligenţă o minciună la o vârstă fragedă are toate şansele să îşi dezvolte mult inteligenţa când creşte.

La vârsta de şase ani

Dacă la această vârstă,copilul învaţă să cânte la un instrument muzical,  îşi va dezvolta inteligenţa emoţională foarte repede.

La şapte ani

Dacă îi plac cărţile şi citeşte mai bine decât majoritatea copiilor de vârsta lui, ai toate motivele de mândrie pentru că este o altă dovadă că ai un copil cu IQ mare.

La vârsta de opt ani

Studiile au arătat că persoanele inteligente au tendinţa de a se culca târziu şi îşi dezvoltă acest obicei încă de la o vârstă fragedă.

La nouă ani

Dacă la această vârstă copilul mănâncă un mic dejun sănătos, atunci şansa de a obţine rezultate peste se dublează.

La zece ani

Dacă la zece ani îi place deja să poarte o conversaţie, inclusiv cu o persoană adultă, copilul are o inteligenţă peste medie.

Lasa un comentariu


1 comentariu

  1. limbi străine pentru un bebe de 12 luni? serios?