Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

10 lucruri despre copiii născuți în iulie

10 lucruri despre copiii născuți în iulie

Fiecare persoană este unică și are frumusețea ei, indiferent de luna în care s-a născut. Dar dacă ai un copil născut în iulie, vrem să-i urăm La mulți ani! și să vă dezvăluim ce câteva trăsături interesante care se pot observa la majoritatea celor care au venit pe lume în această lună:

1.Copiii născuți în iulie sunt foarte sensibili
Pot fi firi creative, cu multă imaginație dar și sensibili emoțional confruntându-se cu timiditate, frici, foarte puțin deschiși la critici și corectare. Ajută-i să-și pună în valoare partea bună a sensibilității lor și să o depășească pe cealaltă.

2.Copiii născuți în iulie sunt plini de personalitate
Originali, energici, acești copii vor ști cum să comunice ce vor și vor face totul ca să obțină asta. Pot fi actori talentați de mici și, atenție, pot fi niște maeștri ai manipulării. Vei avea vociferări și crize de tantrum din plin de la ei. Dacă sunt canalizați cum trebuie și nu li se cântă în strună, pot ajunge mari lideri și persoane de succes.

3.Copiii născuți în iulie sunt sociabili
În ciuda părții lor emoționale, copiii născuți în această lună sunt, în general, deschiși la contactul cu copii sau adulți noi. Vor fi sufletul petrecerilor încercând să capteze atenția tuturor. Se vor plictisi de moarte în casă ori dacă îi pui să se joace singuri, așa că dă-le cât mai multe oportunități de a interacționa cu alții.

Citește și:   Cum îi distrugi copilului stima de sine, fără să îţi dai seama

4.Copiii născuți în iulie sunt preocupați de cum arată
De obicei copiii se murdăresc , îmbracă orice, dar o să observi la acești copii că sunt puțin diferiți. Încă de mici vor avea preferințe cu privire la îmbrăcăminte, încălțăminte, nu le va plăcea să stea murdari, se vor împrieteni repede cu… oglinda.

5.Copiii născuți în iulie sunt plini de voie bună
Dacă ai un astfel de copil, atunci fii pregătit să te distrezi, să râzi și să fii martor la multe ghidușii. Orice copil e drăgălaș și îi umple de bucurie pe părinți, dar copiii de iulie vor aduce soarele de cum intră într-o cameră, vor fermeca pe toți cu zâmbetul și veselia lor.

6.Copiii născuți în iulie sunt buni prieteni
Nu doar că își vor face prieteni noi foarte repede, dar vor fi și gata să împartă lucruri cu ei, să le sară în ajutor atunci când au nevoie.

7. Copiii născuți în iulie iubesc familia
Chiar și când vor crește, familia va fi foarte importantă pentru ei și vor face din asta o prioritate.

8. Copiii născuți în iulie sunt inteligenți
Asta mai ales dacă sunt fete. S-a observat că un mare procent dintre cei cu vârste de grădiniță/ școala primară născuți în iulie au un coeficient crescut de inteligență și rezultate bune la învățătură. Totuși studiile pe persoane mai mari au arătat că mulți au tendința de plafonare și spre mediocritate la maturitate, așa că trebuie încurajați și stimulați spre succes.

Citește și:   5 motive pentru care sarcina vara este mai avantajoasă

9. Copiii născuți în iulie sunt optimiști
Această trăsătură vine și din faptul că sunt firi vesele și prietenoase. Studiile arată că persoanele născute vara au mai puține șanse să dezvolte depresii și alte boli psihice.

10. Copiilor născuți în iulie le place stabilitatea
Plănuiești să te muți sau să schimbi copilul tău de iulie la altă clasă, așteaptă-te la reacții violente din partea lui. Asta pentru că le place ordinea, stabilitatea, rutina și sunt rezistenți la schimbări. Unii nu se vor manifesta neaparat zgomotos însă va comunica în modul lui că suferă: va vrea mai mult în brațe dacă este încă mic, va plânge fără motiv, va uda patul și câteva zile, chiar săptămâni va fi foarte greu de abordat. Doar dă-i timp și înarmează-te cu calm, pentru că au nevoie să învețe că schimbările sunt normale în viață.

Lasa un comentariu