Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Suport pentru sticla bebelușului

Suport pentru sticla bebelușului

Când era mică și a trecut a alimentarea din sticlă, fetița mea sugea ore. Sugea, adormea, se juca acolo cu biberonul… Mă exaspera, nu puteam să stau atât de mult timp lângă ea. O mămică de nou născut și cu încă doi copii mai mari, are multe de făcut în casă. Mai sprijineam așa puțin biberonul de o pernuță, dar dacă îl scăpa făcea mare tărăboi pitica.

Îmi amintesc că am încercat atunci mai multe metode și câteva mi-au fost foarte utile până a mai crescut ea și a învățat să-și țină singură sticla.

Există în comerț (poate acum și la noi în România) niște suporturi speciale de pus sticluța. Puteți vedea câteva exemple în imaginile de mai jos:

Dacă nu găsiți de cumpărat, suportul este de fapt foarte ușor de confecționat. Puteți folosi o bavețică mai mare de care coaseți niște bucăți înguste de pânză care se pot lega sau prinde între ele. Sau luați una dintre cele cu buzunar și coaseți un elastic mai sus. Eu am folosit o curea veche de cârpă, am tăiat doar părțile de la capete. Orice folosiți, trebuie să vă asigurați că nu are margini sau componente care ar putea răni copilul, atunci când suge.

Citește și:   Alarmant: 1 din 10 mame din România sunt minore!

O altă idee este să folosiți o pernuță pe care să coaseți un astfel de suport de sticlă. Merge o pernuță mică, nu prea grea, una umflată, de tipul celor de călătorie (pe asta nu puteți coase ci lipi o panglică) sau puteți confecționa chiar dvs o pernuță care să vă folosească în acest scop. Avantajul ar fi că puteți folosi un material impermeabil, ușor de șters sau de spălat dacă se murdărește de lapte.

Alte idei ar fi să transformați în suport de sticlă o jucărie moale de pluș sau să prindeți sticla de un suport cu un cordon. Am observat să poți deveni foarte creativ când ai un bebeluș mic ce îți răpește tot timpul și energia.

Lasa un comentariu