Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Semne care indică sexul bebeluşului

Semne care indică sexul bebeluşului

Se poate determina sexul bebeluşului fără ca acest lucru să poată fi văzut la ecografie? Ştiinţa spune că este posibil, la fel şi multe mame care au trecut prin această experienţă şi nu în cele din urmă metodele din bătrâni care s-au confirmat.

Ritmul inimii bebeluşului

Teoriile despre metodele în care poţi determina sexul bebeluşului spun că fetele şi băieţii au ritm diferit al bătăilor inimii. Dacă bătăile sunt sub 140 pe minut, atunci vei avea un băieţel, dacă sunt peste 140 de bătăi pe minut, șansele sunt să ai o fetiţă. Aceasta este o metodă simplă de a determina sexul bebeluşului, însă nu a fost până acum demonstrată ştiinţific.

Greţurile de dimineaţă

Se pare că greţurile de dimineaţă sunt mai severe atunci când urmează să ai o fetiţă.

Burta ridicată sau joasă

Unele persoane spun că pot determina sexul bebeluşului uitându-se doar la burta viitoarei mămici. Dacă burtă este ridicată atunci va veni pe lume o fetiţă, iar dacă este îndreptată în jos, sunt şanse mari să fie băiat.

Testul verighetei

Aceasta este o metodă din bătrâni, însă sunt multe cazuri în care predicţia a fost corectă. Acest test prespune să legi verigheta cu o aţă sau cu un fir de păr și să o ții deasupra burții. Dacă verigheta se leagănă înainte şi înapoi, precum un pendul, atunci este băiat. Dacă verigheta se învârteşte circular în continuu, în familie va veni o fetiţă. Testul nu are însă o explicaţie ştiinţifică.

Citește și:   Cum să faci față schimbărilor emoționale din sarcina

Poftele ciudate

Poftele ciudate sunt un alt semn care pot indica sexul bebeluşului. Dacă viitoarea mămică are poftă de cele mai ciudate combinaţii alimentare, cum ar fi murături cu îngheţată sau simte nevoia să adauge ceva extrem de dulce într-o salată, ori preferă tot ce e sărat sau acru sunt semne că va aduce pe lume un băieţel. Indiferent de cât de ciudate sunt poftele pe perioada sarcinii, e  important ca alegerile alimentare să fie sănătoase.

Piele uscată

Dacă pielea viitoarei mămici este mai uscată decât în mod normă această este un semn că aşteaptă un băieţel.

Creşterea părului

Schimbările hormonale pe perioada sarcinii sunt multe, iar părul are şi el de suferit din acest motiv. Schimbările prin care trece părul tău când eşti însărcinată pot fi un alt indicator al sexului bebeluşului. Dacă ai senzaţia că părul tău creşte mult mai repede decât în mod obişnuit, atunci băieţelul pe care îl porţi în pântece ar putea fi explicaţia. Deşi nu se cunoaşte motivul, mămicilor care urmează să aducă pe lume băieţei le creşte părul mai repede decât în mod obişnuit. Dacă, în schimb, observi că îţi pierzi mult păr în timpul sarcinii, poate fi un semn că urmează să ai o fetiţă. Se pune că fetiţele “fură” din frumusețea mamelor, şi în acest caz, le lasă fără coafura frumoasă pe care o aveau.

Citește și:   Gravidele și frigul

Personalitatea mamei

Se pare că, într-un anume fel, personalitatea mamei poate determina sexul bebeluşului. Unele persoane nu cred că există vreo legătură între personalitatea mamei şi sexul viitorului bebeluş, dar sunt şi persoane convinse că tocmai aceasta este explicaţia.

Se pare că băieţeii sunt aduşi pe lume de femeile mai îndrăzneţe ca şi personalitate. Ele sunt mai mult în control, pot fi mai agresive, emoţionale şi responsabile. Acest tip de personalitate poate determina conceperea unui băiat. Dacă vrei să aplici această metodă pentru a determina sexul bebeluşului, analizează-ţi cu atenţie personaliatea şi gândeşte-te ce fel de persoană eşti şi îţi vei da seama singură dacă vei fi mama de fată sau de băiat.

Lasa un comentariu