Legătură extraordinară a unui tătic cu bebelușul lui

0

De obicei se vorbește despre legătura mamei cu bebelușul înainte de naștere, cum cel mic începe treptat să o simtă, să o audă, să-i recunoască glasul, cum între ei se construiește ceva minunat și emoționant care continuă dincolo de naștere.

Deși specialiștii sfătuiesc și tatăl să vorbească în apropierea burticii, să interacționeze cumva cu fătul, acest fapt este oarecum pus pe planul 2, rare sunt dovezile că bebelușul va putea să recunoască și alte persoane după ce se naște. Această povestire care însoțește fotografia devenită virală de mai sus, ne arată că tăticii pot fi siguri că și ei pot avea o contribuție esențială la crearea legăturii cu omulețul în formare.

Familia micuței Antonella crede că momentul frumos de imediat după naștere s-a întâmplat pentru că nou născutul a recunoscut vocea tatălui său – cea a lui Flavio Dantas, în vârstă de 25 de ani. Mama ei, Tarsila Batista, a declarat pentru ziarul SóNotíciaBoa: „Au pus-o deasupra mea dormind și imediat ce el a vorbit cu ea, Antonella a deschis ochii și a zâmbit!”

Flavio a vorbit și s-a jucat cu copilul pe tot parcursul sarcinii sale: „El i-a spus mereu că o iubește mult, îi ura bună-dimineața, când pleca la serviciu, la întoarcere îi spunea bună-seara, îi șoptea că va fi mereu acolo, mă mângâia pe burtică … Și uimitor părea că se mișca întotdeauna în același timp când el îi vorbea. „

Antonella a zâmbit în momentul în care a auzit fraza pe care tata i-o spunea întotdeauna în timpul sarcinii.

Citește și:   Idei de jocuri și activități pentru copii sub un an

„Credeam că știu ce este un sentiment de iubire adevărată, până când am privit acel zâmbet, cel mai sincer din lume … era acolo ca să înțeleg cu siguranță ce este iubirea” a spus Flavio.

Flavio este un brazilian care lucrează în Marina militară, în timp ce mama Antonellei, Tarsila, a lucrat ca bucătăreasă până la nașterea fiicei sale. Antonella a venit pe lume cu puțin peste 3,1 kg și 49 cm la Rio de Janeiro.

Ea s-a născut pe 11 august, care este Ziua Tatălui în Brazilia.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?