Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

A născut 14 copii dar arată ca un fotomodel

A născut 14 copii dar arată ca un fotomodel

Am luat câteva kilograme în sarcină și tocmai încercam să găsesc diete sau ceva să mă inspire să le dau jos. Așa am ajuns să citesc despre o femeie minunată, o mamă eroină care a născut 14 copii dar acum arată ca un fotomodel.

În urmă cu 11 ani Nadya Suleman a devenit celebră dând naștere la octupleți (concepuți prin fertilizare in vitro). Ea mai avea încă 6 copii acasă. Povestea ei a uimit o întreagă lume și a trecut în acești ani prin multe, celebritatea aducându-i și neajunsuri. Dar nu despre problemele ei vânate de media vreau să vorbesc aici ci despre modul în care a trecut prin atâtea nașteri și totuși a adoptat un stil de viață sănătos cu dietă vegană, sport, chiar participare la maraton și alte competiții sportive.
 

Are acum 44 de ani și își crește singură copiii.  Nadya împărtășește adesea fotografii cu mâncărurile sale delicioase și hrănitoare pe Instagram, indiferent dacă sunt pentru micul dejun, prânz sau cină. Se mândrește că mănâncă sănătos și încearcă să-și hrănească copiii cu cele mai bune alimente posibile, așa că depune mereu eforturi suplimentare pentru a se asigura că au multe fructe, legume și proteine de calitate.

Citește și:   A crezut că bebelușul ei avea o simplă diaree dar a sfârșit tragic

Într-o postare recentă, vedeta s-a deschis despre modul în care exercițiile de fitness o ajută nu doar fizic ci și în sarcina deloc ușoară de a-și crește copiii. „A exersa în mod constant a fost o prioritate pentru mine mulți ani, deoarece aceasta îmi oferă forța mentală și fizică, energia și rezistența de a fi cel mai bun om care pot fi, în special ca mamă”, a scris Nadya.

Ea reușește să-și inspire și copii săi să ducă un stil de viață sănătos, 13 din cei 14 adoptând dieta familiei vegană dar sunt și implicați în diverse sporturi și competiții încă de mici.

„Noi mamele găsim modalități de a ne adapta și de a rezista, în ciuda oricărei circumstanțe. Noi conducem prin exemplul nostru. Deci, să luptăm să rămânem sănătoase din punct de vedere fizic și psihic, influențându-i pe copiii noștri să facă același lucru și poate vor ajunge pe picioarele lor mai puternici ca niciodată.” afirmă aceasta.

Lasa un comentariu