Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Parenting AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Reguli de siguranță în parcurile acvatice

Reguli de siguranță în parcurile acvatice

Parcurile de distracţie acvatice sunt una dintre cele mai mari atracţii pentru copii, în perioada verii.

Toate atracţiile din apă, toboganele, piscinele cu valuri sunt grozave, mai ales în zilele toride, dar este important ca fiecare copil care păşeşte într-un astfel de loc să cunoască regulile elementare pentru a fi în siguranţă.

Aglomeraţia, euforia momentului şi locul în sine pot duce la accidentări.

Iată câteva reguli de luat în considerare înainte de a pleca la aqua park:

  • Copiii nu trebuie să meargă la parcurile acvatice neînsoțiți de către un adult.
  • Când ajungeţi în parcul de distracţii primul lucru pe care trebuie să îl facă adultul este să îi citească copilului regulile “casei”. De obicei acestea nu diferă foarte mult de la o locaţie la altă. Pe scurt, copilul trebuie să ştie că nu trebuie să alerge pe marginea piscinei, nu are voie să facă gălăgie, să îi deranjeze pe cei din jur, să se cațere în locuri periculoase sau să se arunce în apă fără să se asigure că acest lucru este permis sau că nu accidentează persoanele din jur.
  • Dacă cel mic nu ştie să înoate, deşi ar fi de preferat să ştie atunci când decideţi să vă destindeți într-un astfel de parc, copilul trebuie să aibă la el alte echipamente cum ar fi colac, vestă sau aripioare pentru mâini.
  • Hidratarea nu trebuie uitată. Pentru că distracţia se va desfăşura în apă, este posibil ca micuţul să nu simtă senzaţia de sete. Cu toate acestea, deshidratarea apare destul de uşor din cauza combinaţiei de mişcare şi soare. Asigură-te că pe parcursul zilei petrecute la parcul acvatic copilul bea suficientă apă.
  • Îmbrăcămintea adecvată din materiale naturale, cremele de portectie solară, pălăriile şi ochelarii de soare sunt obligatorii chiar şi când mergeţi în parcul de distracţii acvatice.

Lasa un comentariu