Acest tătic s-a deghizat în mamă pentru fiica sa

0

Când fiica sa Luna avea 5 ani, Daniel Correa din Brazilia și-a pierdut soția, răpusă de Lupus, o boală autoimună. A fost devastat dar a făcut eforturi supra-omenești să își revină și să îngrijească fetița, încercând acum să țină loc și de mamă și de tată.
De asemenea, a devenit responsabil pentru a-i oferi Lunei, fiicei sale, toată dragostea și puterea de care avea nevoie pentru a depăși această pierdere dureroasă la o vârstă atât de fragedă. La scurt timp, atât tatăl, cât și fiica au început să călătorească împreună, să aibă aventuri distractive și să creeze momente de neuitat.

Totul a fost bine, până când fetița a reluat școala și Ziua Mamei se apropia. Clasa lor a pregătit, ca de obicei, un spectacol pentru mămici cu dansuri și multe momente frumoase. Luna venea acasă tristă și tăticul ei nu știa ce se întâmplă. A întrebat-o și atunci ea i-a spus că îi este foarte greu să participe la acel eveniment și la ea să nu vină nimeni. Faptul că tatăl s-a oderit să fie acolo pentru ea, nu a înveselit-o deloc. Dar tot ea a venit cu o soluție:
”Cu ochii plini de lacrimi, Luna m-a rugat să fiu mama ei o zi. M-a rugat să-mi vopsesc barba și să port o perucă blondă, la fel ca părul mamei sale ”, a împărtășit tatăl de 33 de ani, care a reușit să respecte fiecare cerere pe care o făcuse fiica sa.
El a făcut ce era necesar pentru a pune un zâmbet pe chipul fiicei sale.

Citește și:   Nu vă mai plângeți de dezordinea făcută de copii

Tânărul brazilian a împărtășit despre această întâmplare într-o postare pe contul său de Instagram și le-a spus oamenilor că, înainte de a-l judeca, ar trebui să asculte povestea lui. El a înregistrat un videoclip cu fiica sa, unde apare spunând fericită că este lângă „mama” ei la școală. El a mai adăugat: „Vreau să transmit următorul mesaj: Moartea este inevitabilă, dar nu trebuie să trecem prin pierdere cu TRISTEȚE … sunteți de acord? Luna, te iubesc! A fost atât de MINUNAT să văd zâmbetul pe chipul tău când m-ai văzut îmbrăcat ca „mamă”.”

Ce părere aveți despre modul în care Daniel își onorează soția și își alină fiica? Te-ai îmbrăca într-o persoană de sex opus pentru a împlini visul fiului/ fiicei tale? Împărtășește-ți gândurile cu noi în comentarii!

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?