3 recomandări- cele mai deștepte jocuri și jucării din România

0

Recent i-am descoperit pe cei de la SmartToys, companie care aduce pe piața românească o gamă variată de branduri europene și americane de jocuri și de jucării. Credem că ceea ce îi diferențiază de alții sunt:

  • Orientarea înspre produse inovative, care implică participarea activă a copilului;
  • Viziunea orientată spre educație și dezvoltare a abilităților psiho-motrice;
  • Calitatea materialelor, având toate certificările europene.

Mai jos vă recomandăm 3 produse care cu siguranță nu trebuie să lipsească din “garderoba” copilului tău:

  1. Plușurile Ty– pufoșeniile lucrate din materialul fin și delicat Tylux sunt ideale pentru copiii de toate vârstele. Cu modele care variază de la animale de companie la inorogi și dragoni, aceste plușuri impactează prin privirea jucăușă, prietenoasă. Ochii sunt elementul după care îi vei recunoaște- sunt mari și pătrunzători.
  1. Modelele metalice Metal Earth– valoarea fiecărui model Metal Earth vine din complexitatea sa și din investiția făcută pentru construirea lui. Fiecare set conține elemente componente extrem de detaliate ale unui model, tăiate cu laser pe una sau mai multe folii de metal subțire, care scoase de pe cadrul de metal și îndoite la capete se pot asambla, rezultând un vehicul, o construcție sau un personaj.
  1. Microroboți HEXBUG– Minunățiile electromagnetice de dimensiuni mici, folosite cu sau fără telecomandă, fac posibil pentru orice membru al familiei să se bucure de manevrarea microrobotului. Fie că îți place să îl dirijezi sau ești fascinat să îl privești, este o jucărie potrivită pentru orice ocazie.
Citește și:   Îl pedepsești sau îl lași să suporte consecințele: ce alegi?

De la plușuri Ty și Dream Makers, jucării Artesavi pentru bebeluși, modele metalice 3D, articole Coriex, seturi de creație Grafix și Canenco, seturi de construit Cobi, figurine Looney Tunes de la Mikro, microroboți Hexbug, roboți WowWee și până la păpuși de vinil de la Paola Reina și păpuși de porțelan de la RF Collection, cu siguranță vei găsi ceva potrivit pentru copilul tău.


Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?